Hollywood: Top 5 bărbaţi perfecţi

Extrem de sexy, bogaţi, taţi şi/sau soţi iubitori, iar lista calităţilor nu se opreşte aici. David Beckham, Bono, Jon Bon Jovi sunt câţiva dintre bărbaţii pe care orice femeie îi doreşte şi care se apropie de perfecţiune. Mai sunt şi alţii? Completează lista. 

David Beckham, un tată model


Fotbalistul David Beckham este un tată şi un soţ model. Ce şi-ar putea dori mai mult o femeie? Proaspăt tătic de fată, soţ iubitor şi unul dintre cei mai răvniţi bărbaţi, David se încadrează cu uşurinţă în lista bărbaţilor perfecţi. Pe lângă faptul că este un familist convins şi un fotbalist de succes, David se pare că ascunde şi alte calităţi, precum cea de bucătar. Vedeta s-a apucat chiar de gătit pentru familia sa, iar ultima dată a pregătit Risotto. Mândru de cum i-a ieşit mâncarea, acesta a fotografiat-o şi a postat-o pe Facebook.

Bono, rock şi acţiuni de binefacere


Nu sunt multe vedetele implicate în acţiuni de caritate şi binefacere precum Bono. Solistul trupei U2 militează împotriva sărăciei şi a foametei, fiind într-o legătură permanentă cu liderii mondiali şi cu oamenii politici în încercarea de a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă. Solistul a fost numit, de revista Time, Persoana Anului 2005, alături de Bill şi Melinda Gates, pentru activitatea de promovare a dreptăţii şi egalităţii.

Jon Bon Jovi, cel mai sexy star rock


A fost ales de revista People (SUA) între primii 50 cei mai frumoşi oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 aceeaşi revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock. Acum, la 49 de ani, artistul nu este departe de succesul pe care îl avea în anii '80.

Sting, un englez pasional


Este un artist de succes şi un soţ model. Este căsătorit de 18 ani cu actriţa Trudie Styler, cu care se iubeşte ca-n prima zi de relaţie. "Nu este uşor să păstrezi o relaţie şi eu nu cred că asta vine în mod natural, dar noi avem noroc, pentru că ne iubim cu adevărat. Trudie îmi luminează viaţa când intră în cameră. Şi nu consider că nu trebuie să o mai seduc," declara vedeta într-un interviu.

William, un prinţ de poveste


Este prinţ şi acest rang îl face perfect în ochii multor femei. Viitorul rege, William, este un bărbat frumos, sensibil şi romantic, calităţi moştenite de la mama sa, Diana, care a făcut ca multe femei să întoarcă privirea după el. Însă el are ochi doar pentru soţia sa, Kate. "Când am văzut-o prima oară, am ştiut imediat că avea ceva special", povestea William într-un interviu dat în noiembrie 2010. În octombrie 2010, când cei doi amorezi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare de a-i oferi lui Kate inelul de logodnă, şi nu unul oarecare, ci inelul de logodnă ce a aparţinut mamei sale, prinţesa Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante. Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.