Hollywood: Top 5 actori sexy care au fost graşi. Vezi cum arătau!

Cu siguranţă, fiecare dintre noi a avut măcar o perioadă în care nu a fost prea mândră de silueta sa. Fie că am fost nevoiţi să scăpăm de câteva kilograme, sau să luăm în greutate pentru a obţine formele perfecte, cu toţi am depus eforturi. Nici starurile de Hollywood nu fac excepţie. Iată 5 dintre actorii care au trecut printr-o perioadă când erau grăsuţi.

Matt Damon

Actorul este specialist în trucuri şi diete pentru slăbit şi îngrăşat rapid. Astfel că, după rolul din "The Informant! / Informatorul!" din 2009 pentru care a fost nevoit să ia în greutate, Matt Damon a reuşit la scurt timp după filmări să revină la forma iniţială şi să scape de... 20 de kilograme.

Seth Rogen

Actorul a fost nevoit să slăbească pentru rolul din "The Green Hornet". În plus, Seth Rogen a întâmpinat şi probleme de sănătate care l-au forţat să urmeze o dietă strictă. Transformarea a fost una uluitoare. Din tipul creţ şi durduliu, starul a devenit un bărbat extrem de sexy.

Jonah Hill

A slăbit 20 de kilograme în mai puţin de un an. Actorul din peliculele "Superbad", "Get Him to the Greek", "Funny People" a reuşit să dea jos kilogramele printr-o dietă strictă şi cu mult sport. Motivul pentru schimbare? Jonah Hill crede că actorii sunt luaţi mai în serios dacă sunt într-o formă fizică bună.

Jared Leto

Pentru rolul din "Chapter 27", actorul a fost nevoit să se îngraşe 30 de kilograme, greutate de care a scăpat în numai câteva luni de la filmări. Secretul? Jared a urmat o dietă bazată pe lichide.

Ricky Gervais

Actorul a mărturisit că a slăbit aproximativ 15 kilograme ajutat de iubita sa, Jane Fallon.