Hollywood: Top 10 vedete bogate care au pozat goale. Frumoase şi cu bani!

Frumuseţea aduce bani. Vedetele demonstrează că un trup armonios poate fi foarte valoros. Deşi, de cele mai multe ori, femeile frumoase de la Hollywood nu duc lipsă de bani, acestea negociază pe sume mari cu reviste celebre pentru a-şi descoperi trupul şi pentru a poza indecent. Iată câteva dintre cele mai frumoase şi bogate celebrităţi care s-au lăsat fotografiate în ipostaze sexy.

Demi Moore


Deşi Demi nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere emoţional şi asta din cauza despărţirii de Ashton Kutcher după 6 ani de căsnicie, însă actriţa nu se poate plânge de lipsa banilor. Vedeta a strâns o avere de 150 de milioane de dolari.

Lady Gaga


A reuşit să devină vedetă în timp foarte scurt să devină una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel mondial. Asta în mare parte datorită excentricităţilor care o caracterizează. Până în prezent, Lady Gaga a strâns o avere frumuşică de 120 de milioane de dolari.

Angelina Jolie


Frumuseţea şi talentul i-au adus Angelinei celebritate şi o avere de aproximativ 120 de milioane de dolari.

Jennifer Aniston


Munceşte mult pentru a fi în formă, iar rezultatele sunt pe măsură. Jennifer este cotată drept una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Nici din punct financiar vedeta nu stă prost. Jennifer Aniston a strâns până în prezent suma de 120 de milioane de dolari.

Paris Hilton


Are o avere de 100 de milioane de dolari şi este frumoasă. Aceste două lucruri le vrea Paris cunoscute. Strănepoata fondatorului lanţului hotelier Hilton, Paris a devenit celebră în 2003, după ce fostul ei iubit a postat pe internet un film cu... acrobaţiile lor sexuale. Caseta se numea "One night in Paris", era o "producţie proprie", şi se pare că Paris s-a descurcat destul de bine, pentru că numele ei a ajuns pe buzele tuturor.

Jessica Alba


Simpatica actriţă cunoscută din filme precum Honey, Sin City, Fantastic Four sau Fantastic Four: The Rise of the Silver Surfer se poate lăuda cu o avere de 40 de milioane de dolari.

Kim Kardashian


Nu face parte dintre fetele cuminţi, însă tocmai micile scăpări au făcut-o vedetă şi i-au adus bani. În 2007 a realizat o casetă în care apărea făcând sex, cu iubitul ei de atunci, cântăreţul de hip-hop Ray J. Cele 15 minute de acţiune intensă i-au adus faimă, mulţi dintre privitori bucurându-se şi de "ambalajul" foarte apetisant al lui Kim. Au urmat lansări de linii de parfumuri, de magazine, carduri, reality-show-uri etc. Iar toate acestea i-au adus brunetei cu posterior generos o avere de 35 de milioane de dolari.

Carmen Electra


Model, actriţă, cântăreaţă şi dansatoare, Carmen Electra a devenit cunoscută datorită unor filme precum "Baywatch" sau "Scary Movie" dar şi a apariţiilor sale în Playboy. Toate acestea i-au adus vedetei o avere de 15 milioane de dolari.

Miranda Kerr


Model celebru de la Victoria’s Secret, Miranda Kerr a reuşit să strângă frumoasa sumă de 12 milioane de dolari.

Tila Tequila


Tila a apărut pe coperţile unor reviste celebre precum Stuff, Time, Penthouse, Maxim, Playboy. Şi nu degeaba. Aceste apaiţii i-au adus suma frumuşică de 1,5 milioane de dolari. Controversata vedetă a apărut chiar şi în filmuleţe porno. În plus, MTV a prezentat chiar un show în care vedeta urma sa îşi aleagă jumătatea. La "A shot at love with Tila Tequila" s-au înscris 16 bărbaţi şi 16 femei în speranţa că o vor cuceri pe Tila.