Hollywood: Top 10 rochii controversate purtate de vedete. Imagini senzaţionale!

Cu siguranţă ai şi tu o rochie în garderobă care necesită curaj pentru a o îmbrăca şi care atrage privirile tuturor. Nu eşti singura. Când vor atenţia presei, celebrităţile apelează la vestimentaţii şoc care eclipsează toate celelalte rochii. Iată vedetele care au purtat rochii controversate.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, desemnată de curând de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, a vrut să arate că nu este atât de cuminte precum se vorbeşte despre ea şi a ales pentru premiera filmului "Iron Man 3" din Los Angeles o ţinută extrem de îndrăzneaţă. Actriţa i-a şocat pe toţi cei prezenţi într-o rochie Antonio Berardi cu aplicaţii din voal transparent în zona coapselor, fapt ce nu i-a permis să poarte lenjerie intimă.

Vedeta de 40 de ani a regretat mai apoi alegerea şi a descris apariţia în rochia Antonio Berardi drept un "dezastru" şi "umilitoare". Gwyneth s-a declarat ruşinată să vadă că "fundul îmi atârnă pe afară" şi că rochia a presupus şi o sesiune rapidă de... epilat. "M-am schimbat în culisele unei emisiuni şi mi-am dat seama că nu pot purta lenjerie intimă. Hai să spunem că toată lumea a fugit să caute un aparat de ras...", a povestit actriţa.

Sursă foto: Hepta

Anne Hathaway

La Gala Oscarurilor din acest an, Anne Hathaway a înlocuit în ultimul moment rochia Valentino pe care plănuia s-o poarte la eveniment cu o creaţie Prada. Motivul? Se pare că Amanda Seyfried îmbrăcase o rochie similară semnată Alexander McQueen. Alegerea actriţei a fost una criticată din cauza rochiei care îi scotea în evidenţă sfârcurile.

Anne Hathaway a luat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. Dar s-a mai ales cu ceva la ceremonia desfăşurată duminică noaptea în sala Dolby Theatre din Los Angeles: titlul neoficial la categoria "cea mai îndrăzneaţă rochie".

Sursă foto: Hepta

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a impresionat publicul masculin când a apărut într-o rochie Versace extrem de sexy la Gala Premiilor Grammy în anul 2000. Rochia verde cu decolteu până la buric şi transparentă a rămas mult timp subiect de bârfă şi mulţi susţin că această vestimentaţie a transformat-o pe Jennifer într-o divă.

Lady Gaga

Celebră pentru ţinutele şocante, vedeta are o garderobă "diversificată", însă niciuna nu se compară cu rochia fabricată din carne pe care a îmbrăcat-o la gala VMA din 2010. "Sunt devastată de faptul că mulţi fani ai mei gay se simt atacaţi de guvern. De aceea am purtat această rochie în seara asta. Nu are nicio legătură cu vegetarienii. Eu nu am prejudecăţi. Dacă nu ne susţinem principiile, nu luptăm petru drepturile noastre, în curând vom avea la fel de multe drepturi ca şi carnea de pe oasele noastre. Nu sunt o bucată de carne!", a explicat Lady Gaga alegerea sa.

Anne Vyalitsyna

Supermodelul Anne V a demonstrat că nu are nimic de ascuns când a păşit pe covorul roşu la premiile Grammy 2012 într-o rochie sexy Anthony Vacarello.

Sursă foto: Hepta

Bjork

Nonconformista cântăreaţă a şocat şi ea pe covorul roşu când a îmbrăcat o rochie în formă de lebădă la Premiile Oscar din 2001.

Heidi Klum

Supermodelul german a atras atenţia tuturor celor prezenţi la petrecerea anuală de Oscar din 2013, organizată de Elton John pentru a strânge fonduri pentru SIDA, într-o rochie decoltată Julien Macdonald.

Toni Braxton

La premiile Grammy din 2001, Toni Braxton şi-a făcut apariţia pe covorul roșu într-o ținută Richard Tyler care nu mai lăsa nimic imaginației.

Rihanna

Vedeta a ales o rochie specială cu dungi plasate strategic la Grammy Awards 2011.

Micaela Schaefer

Actriţa Micaela Schaefer s-a făcut remarcată la premiera din Germania a "Men in Black 3" din mai 2012 purtând o rochie cu bandă care i-a lăsat la vedere întreg corpul.