Hollywood: Top 10 cele mai tari iubite ale celui mai sexy burlac, George Clooney

Are 51 de ani, este necăsătorit şi atrage femeile ca un magnet. Şarmul, succesul şi averea de care dispune l-au transformat într-un adevărat Don Juan. Considerat drept cel mai sexy burlac de milioane de femei din întreaga lume, George Clooney se poate lăuda cu un număr impresionabil de femei frumoase şi celebre care i-au trecut prin pat. Iată-le pe cele mai frumoase!

Kelly Preston

Puţini sunt cei care ştiu că înainte de a se căsători cu John Travolta, actriţa a avut o legătură amoroasă George Clooney. Cei doi au avut o relaţie între anii 1987 şi 1989. După despărţire, Kelly Preston a fost împreună pentru scurt timp cu Charlie Sheen şi în 1991 s-a căsătorit cu John Travolta.

Talia Balsam

Este singura femeie care l-a făcut pe Clooney să renunţe la burlăcie. Cei doi s-au căsătorit în 1989 şi au divorţat în 1993. Actorul a mărturisit că a avut nevoie de şedinţe de terapie după divorţ, de aici şi decizia lui de a nu se mai căsători niciodată. După despărţirea de Clooney, Talia Balsam s-a căsătorit cu actorul John Slattery.

Julia Roberts

Idila despre care se zvoneşte că a avut loc între cei doi s-a născut în 2001, în timpul filmărilor de la "Ocean’s Eleven". În ciuda acestei aventuri, Clooney şi Roberts au rămas buni prieteni.

Lisa Snowdon

În perioada 2000-2005, cei doi au avut o relaţie tumultuoasă, plină de despărţiri şi împăcări. Relaţia a început în timpul unei reclame pentru Martini în 2000.

Lucy Liu

În 2005, cel mai dorit burlac de la Hollywood a fost zărit alături de vedeta din "Charlie's Angels", Lucy Liu. Cei doi au avut o idilă, care nu a durat mult.

Renee Zellweger

În prezent, pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie, care a luat naştere după doua tentative de relaţie eşuate în 2001 şi 2006.

Teri Hatcher

Una dintre cele patru "neveste disperate", frumoasa Teri Hatcher s-a bucurat şi ea de atenţia actorului. Relaţia dintre cei doi a avut loc în 2007 si a fost una foarte scurtă.

Sarah Larson

Este a treia chelneriţă cucerită de frumosul burlac. Clooney a avut o relaţie cu ea în 2007.

Elisabetta Canalis

Idila dintre George Clooney şi fotomodelul italian Elisabetta Canalis s-a încheiat după doi ani, în 2011. Motivul despărţirii a fost se pare dorinţa fotomodelului de a se căsători, dorinţă neîmpărtăşită de actor. "Am fost căsătorit o dată, aşa că nu se poate spune că n-am încercat", a declarat la scurt timp după despărţire Clooney făcând referire la mariajul său de patru ani cu actriţa Talia Balsam.

Stacy Keibler

Se cunosc de 4 ani, însă au început o relaţie amoroasă în vara anului trecut, la scurt timp după ce Clooney s-a despărţit de Elisabetta Canalis. Actuala iubită a starului american, Stacy Keibler, este mai tânără cu 18 ani decât Clooney şi este actriţă, model şi fostă luptătoare de wrestling.