Hollywood: Top 10 cele mai sexy fete Bond. Au inspirat generaţii de bărbaţi!

Din 1962, de la primul film James Bond, agentul secret 007 a avut parte de compania a numeroase femei sexy. Berenice Marlohe, Denise Richards, Halle Berry sunt doar câteva dintre frumuseţile care au apărut alături de faimosul agent 007. Iată 10 dintre cele mai sexy femei Bond!

Berenice Marlohe

Actriţa franceză a făcut senzaţie în noul film James Bond "Skyfall". La 33 de ani, Berenice Marlohe cunoaşte succesul în cel mai recent film din seria agentului 007.
Este prima dată când Berenice Marlohe apare într-o super producţie de aproape 200 de milioane de dolari.
"De şase ani îmi doream să devin fata Bond. Am fost mereu la casting, dar de fiecare dată altcineva a fost aleasă", povesteşte frumoasa franţuzoaică. Berenice a fost aleasa pentru rolul lui Severine din 3000 de concurente.

 

Mega-concurs Cinemagia 

Ursula Andress

Actriţa de origine elveţiană Ursula Andress, acum în vârstă de 76 de ani, este una dintre cele mai seducătoare vedete din filmele "James Bond".  Ursula a apărut în primul film James Bond "Dr. No", lansat pe marile ecrane în anul 1962, în care a interpretat rolul Honey Ryder.

Halle Berry

Vedeta în vârstă de 45 de ani a făcut furori printre bărbaţi în rolul lui Jinx Johnson din filmul "Die Another Day" din anul 2002.

Gemma Christina Arterton

Actriţa britanică a învins 1.500 de candidate pentru rolul din "Quantum of Solace". Vedeta de 26 de ani se numără printre cele mai sexy apariţii din filmele James Bond.

Kim Basinger

Frumoasa actriţa a jucat alături de Sean Connery în "Never Say Never Again" (1983).

Teri Hatcher

După apariţia în "Superman", actriţa a avut ocazia de a juca alături de un alt erou, James Bond. În 1997, Teri Hatcher a apărut în "Tomorrow Never Dies" alături de Pierce Brosnan.

Eva Green

Berenice Marlohe nu este singura actriţă franceză care a avut ocazia să apară în filmele James Bond. Eva Green şi-a făcut apariţia în "Casino Royale" (2006) alături de Daniel Craig.

Denise Richards

Frumoasa actriţă a interpretat rolul Dr. Christmas Jones, expert în arme nucleare, în filmul "The World Is Not Enough" (1999) cu Pierce Brosnan în rolul agentului 007. 

Michaelle Yeoh

Spionul chinez Wai Lin (Michaelle Yeoh) îl întâlneşte pe Bond în "Tomorrow Never Dies" (1997).

Olga Kurylenko

Actriţa a interpretat rolul Camille în "Quantum Of Solace" (2008), fiind aleasă din peste 400 de aspirante la rol.