Hollywood: Top 10 cei mai sexy actori tineri. Vezi cine sunt!

Sunt tineri, frumoşi, talentaţi şi se bucură de mare succes la Hollywood. Iată 10 dintre actorii sexy care au reuşit să câştige celebritatea la vârste fragede.

Emma Watson

Are 22 de ani şi este considerată una dintre cele mai sexy, dar şi talentate, actriţe de la Hollywood. A devenit cunoscută datorită rolului lui Hermione Granger, din seria de succes "Harry Potter". Acest rol i-a adus, pe lângă celebritate, numeroase premii şi o avere de peste 10 milioane de lire sterline. În plus, rafinamentul şi eleganţa i-au adus şi multe contracte cu case de modă celebre.

Miley Cyrus

Miley Cyrus este o actriţă şi cântăreaţă americană în vârstă de 19 ani, devenită celebră datorită serialului "Hannah Montana". În 2007, vedeta a scos primul ei album solo, intitulat "Meet Miley Cyrus", care s-a bucurat de un real succes.

Selena Gomez

La doar 19 ani, Selena Gomez se poate lăuda cu o carieră de succes în actorie şi muzică. Selena a devenit cunoscută datorită rolului Alex Russo din seria Disney "Wizards of Waverly Place".

Emma Roberts

Are 21 de ani şi este nepoata frumoasei Julia Roberts. Emma a hotărât să devină actriţă la vârsta de doar 10 ani, atunci când a debutat într-un rol secundar în "Big Love".

Demi Lovato

Ca şi Miley Cyrus sau Selena Gomez, Demi Lovato este o actriţă şi cântăreaţă americană de 19 ani care a cunoscut celebritatea prin intermediul Disney.

Kristen Stewart

A devenit cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood la doar 22 de ani. Din luna mai a anului trecut şi până în acest an, Kristen Stewart a câştigat aproximativ 34.5 milioane de dolari, potrivit revistei Forbes.

Robert Pattinson

Actorul de 26 de ani a devenit cunoscut după ce a jucat în filmele din seria "Twilight". A fost votat drept unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume.

Taylor Lautner

Are 20 de ani şi a cunoscut succesul datorită filmelor "Twilight", "Valentine’s day" şi "Cheaper by the donzen 2".

Blake Lively

Şi-a făcut debutul la vârsta de 10 ani ca Zâna Măseluţă din filmul "Sandman", regizat de tatăl ei, Ernie Blake, un cunoscut actor. Rolul care a făcut-o celebră este cel al Serenei van der Woodsen din serialul "Gossip Girl".

Zac Efron

Celebritatea i-a fost adusă de apariţiile din filme precum: "Me and Orson Welles", "Charlie St. Cloud" sau "17 again".