Hollywood: Top 10 cei mai sexy actori îmbrăcaţi în uniformă. Admiră-i!

Uniformele militare sunt menite să impună respect şi încredere. Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Ben Affleck sunt doar câţiva dintre actorii care au îmbrăcat o uniformă şi au arătat impecabil. Admiră-i pe cei mai sexy actori!

Tom Cruise în "Top Gun" (1986)

La succesul filmului de acţiune "Top Gun" lansat în 1986 a contribuit şi sex-appeal-ului emanat de actorul principal, pe atunci tânărul Tom Cruise. Îmbrăcat în uniforma de pilot de avion de vânătoare al marinei militare americane, actorul a cucerit inimile a milioane de femei din întreaga lume. Alături de Tom Cruise au jucat atunci Kelly McGillis şi Val Kilmer. Pelicula a avut un buget de 15 milioane de dolari şi a realizat, numai în Statele Unite, încasări de peste 176 de milioane din vânzarea de bilete.

Leonardo DiCaprio în "Catch Me If You Can" (2002)

Comedia "Catch Me If You Can" (2002) îl prezintă pe simpaticul Leonardo DiCaprio în rolul lui Frank W. Abagnale, un tânăr care decide să plece de acasă şi să trăiască pe cont propriu de pe urma cecurilor falsificate. Urmează aventuri în care Frank experimentează viaţa de doctor, avocat şi copilot, la vârsta în care el era încă la liceu.

Josh Hartnett, Ben Affleck şi Alec Baldwin în "Pearl Harbor" (2001)

"Pearl Harbor" redă evenimentele care au avut loc pe 7 decembrie 1941 şi care au schimbat viaţa a doi tineri şi curajoşi piloţi (Ben Affleck şi Josh Hartnett) şi a unei frumoase asistente medicale (Kate Beckinsale). Într-o dimineaţă de decembrie, avioanele de luptă japoneze au atacat forţele armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi a aruncat America în plin război şi a schimbat cursul istoriei.

Jonah Hill şi Channing Tatum în "21 Jump Street" (2012)

Comedia "21 Jump Street" prezintă aventurile prin care trec doi buni prieteni, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum), în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube).

Brad Pitt în "Inglourious Basterds" (2009)

În "Inglourious Basterds", Brad Pitt joacă rolul locotenentului Aldo Raine. Acesta organizează un grup de soldaţi evrei pe care-i conduce într-o campanie de răzbunare împotriva naziştilor.

Matt Damon în "Saving Private Ryan" (1998)

Câştigător a cinci premii Oscar, "Saving Private Ryan" prezintă acţiunea de salvare a soldatului capturat de inamici, James Ryan (Matt Damon), ai cărui trei frati au fost ucişi pe front. Acţiunea filmului are loc în timpul şi după Invazia Normandiei din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Jake Gyllenhaal în "Jarhead" (2005)

În "Jarhead", Jake Gyllenhaal interpretează rolul lui Anthony Swofford, un tânăr militar de 20 de ani care a fost trimis în deşertul Arabiei Saudite pentru a lupta în Razboiul din Golf.