Hollywood. Sunt sexy bărboşii? 5 actori celebri raşi şi neraşi. Cine-ţi place?

Cu sau fără barbă, Tom Hardy, 36 de ani, se numără printre cei mai doriţi bărbaţi din lume. Vremurile în care bărbaţii raşi, cu chip fin de domnişoară, s-au dus. Tot mai mulţi bărbaţi renunţă la lama de ras şi aleg un look mai masculin, cu barbă şi mustaţă stufoasă. Trendul bărboşilor nu se regăseşte doar în ţara nostră, ci şi la Hollywood, unde cei mai sexy bărbaţi experimentează şi ei un look dur oferit de pilozitatea excesivă. Sunt bărboşii mai seducători? Tu cum îi preferi: cu sau fără barbă?

Sursă foto: Hepta

Tom Hardy

Tom Hardy este la momentul actual unul dintre cei mai sexy actori de pe marile ecrane, dar şi unul extrem de talentat. Înainte de a cunoaşte succesul ca actor, britanicul în vârstă de 36 de ani a fost fotomodel, iar calităţile fizice demonstrează de ce. 

Ryan Gosling

La 32 de ani, Ryan este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, rolurile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive", " The Ides of March", "Crazy, Stupid, Love" fiind apreciate de critici. A demonstrat în numeroasele pictorialele făcute că, pe lângă calităţile actoriceşti, Ryan are şi un fizic perfect. A fost numit de către revista People unul dintre cei "50 cei mai sexy burlaci din lume" în 2004, iar cititoarele Shine Yahoo l-au votat cel mai irezistibil actor din lume. Pătrăţele de pe abdomen, maxilarul bine definit, ochii albaştri au cucerit-o şi pe frumoasa Eva Mendes, cu care Ryan are o relaţie din 2011.

Justin Theroux

Cu sau fără barbă, logodnicul lui Jennifer Aniston se numără printre cei mai sexy actori ai momentului. Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au cunoscut pe platoul filmului "Wanderlust" şi de atunci sunt nedespărţiţi. Cei doi sunt logodiţi din august 2012.

Ashton Kutcher

Este cel mai bine plătit actor de televiziune, dar şi unul dintre cei mai doriţi bărbaţi. După despărţirea de Demi Moore, Ashton pare să aibă succes pe toate planurile: se întâlneşte cu frumoasa Mila Kunis, a fost numit pentru a doua oară consecutiv cel mai bine plătit actor de televiziune şi l-a interpretat pe Steve Jobs în pelicula biografică "Jobs".

Justin Timberlake

Este cântăreţ, compozitor, producător, dansator şi actor. Pe lângă talent, Justin Timberlake a fost înzestrat şi cu şarm cu care a cucerit mii de femei din întreaga lume.