Hollywood: Sporturi extreme practicate de vedete. Cine sunt nebunii?

Pe lângă talent şi frumuseţe, starurile de la Hollywood au fost înzestrate şi cu mult curaj. Multe dintre celebrităţi îşi ocupă timpul liber practicând sporturi periculoase care nu pot fi încercate de oricine. Iată lista curajoşilor!

Foto: Hepta 

Leonardo DiCaprio

Leonardo este celebru pentru pasiunea sa pentru sporturile extreme. Actorul în vârstă de 39 de ani a fost surprins de paparazzi în timp ce încerca un nou sport, flyboarding, în vara aceasta.

Pink

Curajul este o calitate pe care o găsim din plin la simpatica vedetă în vârstă de 34 de ani. Cântăreaţa a descoperit recent un nou hobby care implică multă andrenalină şi bărbaţi sexy: săritura la trapez.

Adrien Brody

Adrien Brody se numără printre bărbaţii pasionaţi de motociclete şi, trebuie să recunoaştem, că starul arată extrem de sexy în echipament de motociclist.

Rita Ora

Nici cântăreţei Rita Ora nu-i lipseste curajul. Printre sporturile preferate ale vedetei se numără şi skydiving-ul.

Angelina Jolie

Este frumoasă şi talentată în multe domenii. Actriţa în vârstă de 38 de ani şi-a surprins încă o dată fanii când le-a arătat că ştie să piloteze avioane.

Miley Cyrus

Miley Cyrus şi-a creat o repuaţie de rebelă. Astfel că nu e surprins pe nimeni când a acceptat să facă skydiving şi să pozeze pentru revista Rolling Stone.

Sting

Cele mai frumoase sporturi sunt cele care se pot practica în cuplu. Sting şi soţia lui împărtăşesc aceleaşi pasiuni.