Hollywood: Sexy la 60 de ani. 10 vedete care nu au îmbătrânit

Deşi a trecut mult timp de când poza pentru celebra revistă "Sports Illustrated", Christie Brinkley are încă un fizic de invidiat. Iar performanţa actriţei a mai fost reuşită şi de alte câteva doamne de la Hollywood care, prin secrete ştiute doar de ele, reuşesc să se menţină frumoase în ciuda vârstei înaintate.

Sursă foto: Hepta

Christie Brinkley

Împlineşte pe 2 februarie 60 de ani, însă arată cu 30 de ani mai tânără. Christie Brinkley a apărut pe coperta a cel puţin 500 de reviste, practică dansul încă din copilărie, acesta fiind unul dintre secretele trupului său de invidiat.

Christine Baranski

La 61 de ani, frumoasa actriţă reuşeşte să eclipseze colege de breaslă cu mult mai tinere pe covorul roşu.

Sharon Osbourne

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, soţia rockerului Ozzy Osbourne reuşeşte să se menţină frumoasă la cei 61 de ani. Sharon Osbourne a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" şi a făcut apoi parte din juriul emisiunilor de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent".

Helen Mirren

Este una dintre cele mai apreciate actriţe din lume, dar şi una dintre cele mai frumoase. La cei 68 de ani, Helen arată minunat.

Diane Keaton

Se apropie de 70 de ani şi nu pare trecută de 30. În plus, actriţa susţine că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală cu scop estetic până acum, însă nici nu exclude această posibilitate. "Niciodată să nu spui niciodată. Pentru că dacă spui asta, trebuie să te ţii de cuvânt. Am spus că n-am să fac sex înainte să mă mărit, şi am făcut. Am spus că nu mă voi duce vreodată la psihiatru şi mi-am petrecut o bună perioadă din viaţă acolo. Am făcut multe lucruri pe care am zis că nu le voi face şi acum, normal, sunt bucuroasă. Încântată", declara vedeta în urmă cu un an.

Lynda Carter

Celebră pentru rolul din serialul "Wonder Woman" din 1976, actriţa care în prezent are 62 de ani reuşeşte încă să se claseze printre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Jessica Lange

Actriţa demonstrează că se poate îmbatrâni frumos la 64 de ani şi fără botox. Vedeta care a cucerit milioane de oameni în "The Postman Rings Twice" arată impecabil.

Meryl Streep

La 64 de ani, actriţa se poate lăuda cu o carieră de succes, dar şi cu multă frumuseţe.

Olivia Newton-John

Deşi are 65 de ani, actriţa nu pare să se fi schimbat prea mult de când a jucat alături de John Travolta în "Grease", în 1978. Olivia Newton-John este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, şi se poate lăuda cu patru premii Grammy şi nominalizări la premiile Globul de Aur de-a lungul carierei.

Sophia Loren

Trecerea anilor a fost blândă cu actriţa în vârstă de 79 de ani. Chiar dacă se află la vârsta la care pensionarea ar fi un pas firesc în viaţa ei, actriţa afişează o siluetă zveltă şi este activă profesional, fiind implicată în numeroase proiecte.