Hollywood: Secretele celor mai longevive 7 cupluri

Având în vedere numărul mare de divoţuri şi despărţiri care au loc zilnic în rândul celor bogaţi şi faimoşi, ai crede că la Hollywood nicio căsnicie nu durează până când moartea desparte. Nu este însă adevărat. Iubire, respect, fidelitate există şi în cazul starurilor, iar căsnicii bine închegate şi rezistente există şi la Hollywood. Care sunt secretele lor? Află de la cele mai longivive cupluri.

Kirk Douglas şi Anne Buydens - 57 de ani de căsnicie


Actorul în vârstă de 94 de ani a reuşit să stabilească un record la Hollywood: 57 de ani de căsnicie. Kirk crede că buna desfăşurare a relaţie se datorează în cea mai mare parte soţiei sale, care l-a susţinut în tot ce făcut. "Poţi spune foarte multe despre un bărbat analizând femeia cu care este căsătorit," spune actorul.

Alan Alda şi Arlene Weiss - 54 de ani de căsnicie


Alan (75 de ani) crede că un rol extrem de important într-o relaţie îl joacă simţul umorului. "Când oamenii râd, de obicei, nu se omoară între ei," declara actorul.

Sissy Spacek şi Jack Fisk - 37 de ani de căsnicie


Actriţa americană are 61 de ani, este căsătorită de 37 şi crede că familia trebuie să ocupe primul loc în viaţa oricui. Din acest motiv, Sissy a luat o pauză în carieră pentru a se ocupa de creşterea fiicelor sale.

Ron Howard şi Cheryl Alley - 36 de ani de căsnicie


Secretul unei căsnicii de durată? Fii recunoscător pentru tot ce ai. Acesta este sfatul pe care îl oferă regizorul Howard (57 de ani) cuplurilor.

Jeff Bridges şi Susan Geston - 34 de ani de căsnicie


În căsnicie contează mult confortul, este de părere Jeff Bridges (61 de ani). Când a cunoscut-o pe soţia sa, a ştiut din prima clipă că sunt compatibili. Şi acum, după 34 de ani în care au împărţit şi bune şi rele, cei doi se iubesc ca în prima zi. "Prima dată când am văzut-o, mi-a dat un sentiment de linişte, de confort şi m-a făcut să mă simt ca acasă. Iar într-o căsnicie, nimeni nu poate cere mai mult de atât."

Meryl Streep şi Don Gummer - 33 de ani de căsnicie


Ea actriţă, el sculptor, meserii care cer dedicare şi timp. Meryl (62 de ani) crede că într-o căsnicie trebuie să respecţi pasiunile şi priorităţile celuilalt. Doar aşa relaţia va rezista.

Tom Hanks şi Rita Wilson - 23 de ani de căsnicie


Tom (55 de ani) crede că o relaţie are nevoie de multă muncă şi dedicare din partea ambilor parteneri şi, după 23 de ani de căsătorie, recunoaşte că nu a fost uşor să păstreze o relaţie fericită.