Hollywood: Salopete pe vedete. Cum le poartă şi cum arată?

Gwen Stefani este un adevărat model de urmat când vine vorba de vestimentaţie. Fie că alege ţinute elegante sau optează pentru haine comode, cântăreaţa în vârstă de 44 de ani reuşeşte să fie o sursă de inspiraţie pentru orice femeie.

Salopeta din denim este una dintre piesele care nu se demodează niciodată. Fie că este purtată cu tocuri pentru o ţinută şic, fie că este combinată cu o pereche de tenişi, salopeta este nelipsită din ţinutele vedetelor. Iată câteva ţinute care te vor inspira!

Foto: Hepta

Gwen Stefani

În ţinutele vedetei se regăseşte deseori salopeta din denim, pe care o poartă în diverse combinaţii. În imaginea de mai sus, vedeta a ales o salopetă cu mânecă lungă pe care a accesorizat-o cu o pălărie de pai şi sandale cu toc.

Heidi Klum

În timpul liber, modelul german ia pauză de la tocuri şi ţinute elegante. Vedeta a fost surprinsă în timp ce-şi însoţea copiii la un meci de fotbal, în salopetă din denim şi pantofi sport.

Selena Gomez

Selena Gomez este adepta ţinutelor casual. Vedeta optează deseori pentru salopete, pe care le poartă în diverse combinaţii.

Rachel Bilson

Salopetele sunt ideale pentru plajă, purtate peste costumul de baie. O demonstrează frumoasa actriţă Rachel Bilson.

Jessica Alba

Actriţa în vârstă de 33 de ani poartă ţinuta ideală pentru shopping: foarte lejeră şi şic.

Rita Ora

Cântăreaţa de 23 de ani adoptă un stil casual şi sexy, în acelaşi timp.

Alexa Chung

Actriţa şi modelul Alexa Chung a ales să combine o salopetă scurtă din denim cu platforme pentru o ieşire în oraş cu prietenele.

Dakota Fanning

În pauzele de pe platoul de filmare de la "Very Good Girls", tânăra actriţă alege să poarte ţinute lejere.

Cara Santana

Şi actriţa Cara Santana a ales să poarte salopeta din denim cu sandale cu toc. Rezultatul? Un look foarte sexy.