Hollywood: Piciorul Angelinei Jolie, vedeta premiilor Oscar 2012

Milioane de telespectatori au urmărit duminică seara ceremonia de decernare a premiilor Oscar, unde filmul francez "The Artist" a fost marele câştigător. Însă, pe lângă câştigători, au luat naştere şi alte vedete precum piciorul Angelinei Jolie şi sfârcul lui Jennifer Lopez. Piciorul dezvelit al actriţei a făcut senzaţie şi a devenit în timp rapid un adevărat "star" şi pe internet, unde are deja propriul său cont pe Twitter.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost cu siguranţă cel mai admirat cuplu de la marele eveniment, numiţi de jurnalişti drept Regele şi Regina Oscarurilor, dar marea vedetă nu a fost niciunul dintre cei doi actori, ci membrul inferior al Angelinei. Cei doi au fost eclipsaţi de vestitul picior care a reuşit până în prezent să strângă 25 de mii de fani pe Twitter şi a fost ales unul dintre cele mai memorabile momente de la Oscar 2012 de către revista Entertainment Weekly. Momentele în care Angelina a pozat pe covorul roşu cât şi cele din timpul galei cu piciorul ieşind forţat din superba rochie neagră au fost unele dintre cele mai apreciate, dar şi parodiate momente ale fastuosului eveniment.  

Piciorul actriţei, criticat de mulţi pentru că este prea slab, parcă a prins viaţă şi a devenit el însuşi un personaj, pe seama căruia se inventează glume. Iată câteva dintre cele mai amuzante care circulă pe internet, postate de libertatea.ro.

"Noroc pe Angelina, că a economisit bani la salonul de cosmetică. Nu a fost nevoie să-şi epileze decât un picior, dreptul, care s-a văzut din rochie."
"Salvează-mă de aici! Semnat, Piciorul"
"Am o privelişte încântătoare aici sus, dar bine că m-ai scos şi pe mine la aer"


Însă, piciorul nu i-a adus doar faimă posesoarei, ci şi acuzaţii. Angelina a fost acuzată că această postură nu îi aparţine şi că, de fapt, este furată de la fosta soţie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, care a pozat la fel în urmă cu 2 ani.

Premianţi Oscar care o parodiază pe Angelina Jolie

Angelina Jolie, comparată cu Jennifer Aniston care a pozat la fel în urmă cu 2 ani

Aşa arată pagina de Twitter a piciorului Angelinei Jolie

Poză trucată care le prezintă pe Meryl Streep şi Melissa McCarthy cu piciorul Angelinei Jolie