Hollywood: Pentru ce cariere s-au pregătit vedetele şi cum au ajuns celebre

Cu mult înainte de a deveni celebre, înainte de a visa la gloria care le era sortită, vedetele aveau cu totul alte planuri. Profesor, scriitor, bucătar, sunt doar câteva dintre joburile la care visau starurilor de la Hollywood.

Natalie Portman

Câştigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal din filmul "Black Swan", frumoasa Natalie Portman nu plănuise să devină actriţă. Vedeta a urmat psihologia la Universitatea Harvard. În plus, actriţa cunoaşte limbi precum ebraică, franceză, japoneză, pe care le vorbeşte perfect şi are un IQ de 160. A scris articole ştiintifice şi în 2006 a ţinut o prelegere la Universitatea Columbia despre Terorism şi Contraterorism.

Britney Spears

Într-un interviu recent, Britney a declarat că încă din copilărie şi-a dorit să devină profesoară. "Iubesc copiii. Dacă nu aş fi avut o carieră ca artist, aş fi foarte fericită să lucrez ca profesoară," povestea Britney.

Selena Gomez

Cine şi-o poate imagina pe Selena Gomez la cratiţă? Ei bine, unul dintre joburile de vis ale vedetei este cel de bucătar. Frumoasa Selena se laudă că este talentată în domeniul culinar şi chiar plănuieşte să urmeze cursuri în acest domeniu.

Kate Beckinsale

Frumoasa actriţă ar fi putut fi un nuvelist de succes. Kate a câştigat de două ori premiul "W.H. Smith" pentru tineri scriitori. A studiat timp de trei ani literatura la Oxford New College şi vorbeşte fluent franceza, germana şi rusa.

Lisa Kudrow

Simpatica actriţă care ne-a cucerit în serialul "Friends" a terminat Vassar College cu o diplomă în biologie şi a lucrat alături de tatăl ei, medic, în cercetarea migrenelor timp de 8 ani fiind premiată pentru descoperirile făcute.