Hollywood: Nunţile anului 2013. Care sunt cuplurile care au mers la altar?

Tina Turner s-a căsătorit cu producătorul muzical german Erwin Bach, după o relaţie care durează din anul 1987. Însă nu sunt singurii. Anul 2013 a fost şi un an al iubirii, în care multe cupluri celebre au ales să-şi oficializeze relaţia.

La Toya Jackson şi Jeffre Phillips

Sora cea mare a regretatului cântăreţ Michael Jackson s-a căsătorit pe 6 decembrie cu partenerul său de viaţă, Jeffre Phillips. La eveniment au participat mama artistei, Katherine Jackson, dar şi nepotul ei Prince, unul dintre copiii lui Michael Jackson.

La Toya Jackson a mai fost căsătorită cu Jack Gordon. Cei doi s-au căsătorit în 1989. Cântăreaţa a declarat în 2011 că mariajul ei cu Jack Gordon, care i-a fost şi manager până la decesul acestuia, în 2005, a fost unul "forţat", iar fostul ei soţ o abuza şi dorea să o izoleze de prieteni şi de familie.

Christian Slater şi Brittany Lopez

Actorul s-a căsătorit cu iubita sa, Brittany Lopez, la începutul lunii decembrie. Christian Slater şi Brittany Lopez s-au logodit în această vară şi plănuiau să organizeze o ceremonie de nuntă la sfârşitul anului. Luni, actorul şi logodnica sa au mers la Curtea Districtuală din Coral Gables pentru a-şi obţine licenţa de căsătorie, însă, odată ajunşi acolo, au decis, spontan, să se căsătorească.

Christina Ricci şi James Heerdegen

Actriţa americană s-a măritat cu cameramanul James Heerdegen în luna octombrie, în cadrul unei ceremonii restrânse. Mireasa, în vârstă de 33 ani, a purtat o rochie de mireasă Givenchy.

Christina l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de cameră. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012.

Kelly Clarkson şi Brandon Blackstoc

Cântăreaţa americană s-a căsătorit cu managerul de talente Brandon Blackstock, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în luna octombrie în statul Tennessee. Cei au o relaţie de la începutul anului 2012.

Zoe Saldana şi Marco Perego

Actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu logodnicul ei, artistul italian Marco Perego, la începutul verii, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii.

Tina Turner şi Erwin Bach

Cântăreaţa în vârstă de 73 de ani, care a devenit cetăţean elveţian în luna aprilie, s-a căsătorit în această vară cu producătorul muzical german Erwin Bach, în vârstă de 57 de ani, în cadrul unei ceremonii discrete, organizată pe malul lacului Zurich, în localitatea elvețiană Küsnacht.

Tina Turner are o relaţie cu Erwin Bach, pe care l-a cunoscut la sediul unei case de discuri, începând din 1987.

Halle Berry şi Olivier Martinez

Actriţa americană s-a căsătorit cu actorul francez Olivier Martinez în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în luna iulie, în Franţa. Mireasa a purtat o rochie tradiţională albă şi a sosit la biserică într-o maşină albă vintage.

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011.

Christina Applegate şi Martyn LeNoble

Actriţa s-a căsătorit în luna februarie cu muzicianul Martyn LeNoble, alegând să poarte la nuntă o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan. Acesta este al doilea mariaj atât pentru Martyn, în vârstă de 43 de ani, cât şi pentru Christina, care a divorţat de regizorul şi actorul Johnathon Schaech în 2007, după o căsnicie care a durat 6 ani. Cei doi artişti, care au o fetiţă în vârstă de 2 ani, Sadie, s-au logodit în 2010, de Valentine's Day.

Keira Knightley şi James Righton

Keira Knightley şi James Righton s-au căsătorit în luna mai în Mazan, o localitate de lângă Mont Ventoux (Provence), în compania unui număr restrâns de invitaţi. James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o în căsătorie pe actriţa britanică în mai 2012, după o relaţie de 15 luni.

Pharrell Williams şi Helen Lasichanh

Pharrell şi iubita sa, modelul Helen Lasichanh, alături de care are un fiu, s-au căsătorit pe 12 octombrie, în Miami.