Hollywood. Mamele vedetelor care au făcut senzaţie la premiile Oscar

Pierderea marelui trofeu în favorea rivalului său, Matthew McConaughey, a fost o lovitură grea pentru Leonardo DiCaprio. Însă starul a fost ajutat de mama lui, Irmelin Indenbirken, să treacă mai uşor peste înfrângere. Actorul în vârstă de 39 de ani nu a fost sigurul care a venit însoţit de cea care i-a dat viaţă la cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar. Dacă până nu demult Oscarurile erau ocazia perfectă de a defila cu un partener sexy, acum vedetele preferă să vină însoţite de părinţi. Iată cine au fost mamele care s-au mândrit cu copiii lor pe covorul roşu!

Foto: Mediafax/Hepta

Leonardo DiCaprio şi Irmelin Indenbirken

Actorul în vârstă de 39 de ani a declarat într-un interviu în februarie că mama este cea căreia îi datorează succesul său, aşa că nu surprinde pe nimeni legătura puternică dintre cei doi. "Adevărul este că nu m-aş afla aici făcând asta dacă ea nu m-ar fi ascultat când, la 12 ani, i-am zis că vreau să mă fac actor. M-a însoţit la fiecare audiţie şi a făcut posibil visul meu. Este o onoare să mă însoţească," a povestit actorul pentru Entertainment Tonight.

Charlize Theron şi Gerda Jacoba Aletta

Gerda Jacoba Aletta, în vârstă de 60 de ani, a arătat celor prezenţi la gală de unde moşteneşte celebra ei fiică frumuseţea. Cele două, mamă şi fiică, spun că au o relaţie foarte apropiată şi petrec mult timp împreună, în ciuda programului încărcat al actriţei.

Jared Leto şi Constance Leto

La înmânarea premiului pentru cel mai bun actor în rol secundar, simpaticul actor a ţinut să-i mulţumească celei care i-a dat viaţă. "În 1971, undeva în Louisiana, trăia o adolescentă care era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Fusese dată afară din liceu şi era o mamă singură. Dar încerca să construiască o viaţă mai bună pentru ea şi pentru copiii ei. Îşi încuraja fiii să fie creativi, să muncească din greu şi să facă în viaţă ceva special. Acea fată este mama mea şi este aici în seara asta. Mulţumesc, mamă, că m-ai învăţat visul", a spus Jared Leto.

Michael şi Adele Fassbender

Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani, nominalizat la premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", pentru evoluţia sa din drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", şi-a invitat ambii părinţi la gală.

Lupita şi Dorothy Nyong’o

La 31 de ani, Lupita Nyong'o a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, prestaţia eu din "12 Years a Slave" impresionând pe toată lumea. Deşi se află la primul rol cinematografic, Lupita are deja cu ce se lăuda: un premiu Oscar şi două nominalizări la Globul de Aur şi Bafta. Tânăra actriţă a venit însoţită la gală de familie, mama, tata şi fratele său.

Matthew McConaughey şi Mary Kathlene

Unul dintre marii câştigători ai serii, Matthew McConaughey, a venit însoţit la marele eveniment de mama, Mary Kathlene, şi soţia sa, Camila Alves.

Jonah Hill şi Sharon Lyn Chalkin

Nominalizat la Oscarul pentru rol masculin secundar, pentru rolul din "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", Jonah Hill s-a numărat şi el printre starurile care au păşit pe covorul roşu însoţite de mamele lor.