Hollywood: Madonna, vedeta tuturor bărbaţilor. Descoperă-i iubiţii!

Are 54 de ani şi are o reputaţie de devoratoare de bărbaţi tineri. Actori, dansatori, sportivi, producători de filme, Madonna se poate lăuda cu o colecţie impresionantă de bărbaţi care i-au trecut prin pat. Două căsnicii şi numeroase poveşti de dragoste, viaţa amoroasă a divei de 54 de ani a fost una agitată. În prezent, Madonna are o relaţie de peste un an cu dansatorul Brahim Zaibat, de 24 de ani.

John 'Jellybean' Benitez

La începutul carierei sale, în anii '80, Madonna a trăit o poveste de dragoste cu muzicianul John "Jellybean" Benitez. Relaţia s-a dovedit a fi una benefică pentru cariera vedetei, iubitul ei compunându-i primul hit în 1983, "Holiday".

Sean Penn

Prima căsătorie a vedetei a avut loc în 1985 cu celebrul actor Sean Penn. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru  melodia "Material Girl". Însă povestea de dragoste nu a durat mult şi în 1987 a venit şi divorţul. Mai târziu, Madonna a declarat despre căsnicia cu Penn: "Nu am fost pregătită pentru această căsnicie. Eram obsedată de carieră şi nu aveam timp pentru altceva."

Warren Beatty

Pe lângă muzică, filmul a ocupat un loc special în viaţa vedetei. În timp ce se afla pe platourile de filmare la pelicula Dick Tracy acre a apărut în 1989, Madonna s-a îndrăgostit de directorul de platou, Warren Beatty, deşi între cei doi era o diferenţă de vârstă de 21 de ani.

Tony Ward

După relaţia cu Beatty, diva a avut o relaţie cu un fotomodel bisexual şi star porno. Madonna l-a cunoscut pe Tony Ward în timp ce filma "Cherish" şi "Justify My Love". Aventura s-a încheiat în 1991.

Vanilla Ice

După despărţirea de Tony Ward, au apărut zvonuri despre o relaţie a divei cu John F. Kennedy Jr, însă acestea au fost spulberate când cântăreaţa s-a cuplat cu rapperul Vanilla Ice. Cei doi au fost împreună timp de opt luni în anul 1991.

Dennis Rodman

În 1994, vedeta a pus ochii pe un sportiv. Cântăreaţa s-a îndrăgostit de unul dintre cei mai controversaţi sportivi ai momentului, nimeni altul decât baschetbalistul Dennis Rodman.

Carlos Leon

După despărţirea de Dennis Rodman, în viaţa cântăreţei a intrat antrenorul personal, Carlos Leon, bărbat care a jucat un rol important în viaţa divei. După o relaţie de doi ani, Madonna a dat naştere primului ei copil, Lourdes Maria Ciccone Leon.

Andy Bird

La sfârşitul anilor '90, în viaţa Madonnei avea să intre un nou bărbat, Andy Byrd, un scriitor englez. Aventura cu vedeta i-a adus acestuia o avere frumuşică după ce a pus pe hârtie relaţia sa cu Madonna.

Guy Ritchie

În 1998, Madonna l-a cunoscut pe regizorul Guy Ritchie, iar în 2000 cei doi s-au căsătorit. La scurt timp după nuntă, vedeta aducea pe lume pe cel de-al doilea copil al său, un băieţel pe nume Rocco. În 2006, cei doi au adoptat un copil din Malawi, iar în decembrie 2008, Madonna a intentat actele de divort, invocând "comportament iraţional" din partea soţului ei.

Jesus Luz

Fotomodelul mai tânăr cu 30 de ani a devenit iubitul Madonnei la începutui anului 2009, relaţie care a durat aproximativ un an.