Hollywood: Macaulay Culkin, 8 păcate care l-au adus aproape de moarte

Cele mai recente fotografii cu Macaulay Culkin, băiatul năzbâtios care ne-a fascinat în filmul "Singur acasă", au produs un alt şoc. Actorul arată tot mai rău, fiind palid, foarte slab şi pe punctul de a vomita în stradă.

După succesul răsunător din comedia "Singur acasă", Macaulay Culkin, "copilul minune de la Hollywood", a început să aibă o gramadă de probleme: proces cu proprii părinţi, moartea surorii sale Dakota într-un accident de maşină, moartea surorii vitrege în urma unei supradoze de medicamente şi despărţirea de iubirea vieţii sale, Mila Kunis.

Toate aceste probleme par să-l fi adus pe Macaulay Culkin pe marginea prăpastiei.


Iată câteva dintre păcatele şi problemele care l-au adus aproape de moarte pe celebrul actor:

1. Faima şi banii: La vârsta de 4 ani juca în primul său film, iar la 10 ani era deja star

A avut primul rol într-un film la frageda vârstă de 4 ani, lucru care i-a schimbat complet cursul vieţii. În anul 1990 a dat lovitura cu filmul "Singur acasă" , iar succesul de care s-a bucurat a fost unul spectaculos. Faima, banii, precum şi vârsta fragedă (avea 10 ani când a jucat în "Singur acasă") au făcut din el un copil vânat de presă, iar personalitatea sa a avut mult de suferit.

2. După despărţirea de Mila Kunis s-a îndopat cu antidepresive

La începutul anului, tatăl actorului s-a arătat îngrijorat de starea băiatului său care a intrat în depresie după despărţirea de iubita sa Mila Kunis, după aproape 8 ani petrecuţi împreună. "Nu doarme, bea energizante şi ia multe antidepresive. A ajuns un schelet şi va muri curând", a declarat tatăl actorului, citat de National Enquirer. Se speculuează că Macaulay a început să facă abuz de medicamente şi droguri după despărţirea de iubita sa.

Mila Kunis are în prezent o relaţie cu Ashton Kutcher, fostul soţ al actriţei Demi Moore.

Foto: Mediafax

3. Dependenţa de heroină

În urmă cu mai mulţi ani, cel numit copilul minunte de la Hollywood, a căzut patimă heroinei, iar starea lui din acest moment nu este una tocmai bună din punct de vedere a sănătăţii, relatează site-ul 7sur7.be. Apropiaţii bănuiesc faptul că actorul în vârstă de 31 de ani nu a putut să îşi revină după despăţirea de actriţa Mila Kunis din 2011, relaţie care a durat mai bine de opt ani.

Prietenii lui apropiaţi se tem să nu facă o supradoză. "Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor", a declarat un apropiat al actorului, pentru revista citată.

4. Probleme în familie şi un tată care nu i-a fost aproape

Macaulay Culkin, considerat în anii '90 drept "copilul minune de la Hollywood", a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria "Singur acasă". El a avut însă numeroase probleme în anii care au urmat, având chiar un proces cu proprii părinţi, cu privire la banii câştigaţi de pe urma filmelor în care a jucat. De asemenea, el nu are o relaţie apropiată cu tatăl său, lucru care cu siguranţă a lăsat urme adânci în sufletul său.

5. Moartea a două surori

Actorul a mai avut parte de două experienţe şocante: sora sa, Dakota, a murit într-un accident de maşină, iar sora vitregă a decedat în urma unei supradoze de medicamente.

Foto: Mediafax

6. Zvonurile că ar fi fost molestat sexual de Micahel Jackson l-au devastat

În 2005, Macaulay Culkin a depus mărturie în procesul în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie. Pe lângă molestarea mai multor copii, Michael Jackson a fost acuzat că ar fi abuzat sexual şi de Macaulay Culkin. Starul din "Singur acasă" a fost grav afectat de aceste acuzaţii aduse la adresa lui Michael, despre care se ştia că este prietenul său. În declaraţiile pe care le-a făcut ulterior, Macaulay Culkin susţine că aceste acuzaţii sunt de-a dreptul ridicole. Prietenia dintre cei doi a început în 1991, după ce Macaulay a apărut în videoclipul celebrei piese "Black or White" a lui Michael Jackson.

Foto: Mediafax

7. Zvonurile că Macaulay Culkin ar fi tatăl lui Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson

La puţin timp după moartea celui mai bun prieten, Michael Jackson, Macaulay Culkin se loveşte de alt zvon care apare în presă. Se spunea că el ar fi donat spermă pentru mama surogat pe care Michael a angajat-o ca să-l nască pe Prince Michael II (Blanket).

Foto: Mediafax

8. Arestat pentru posesie de marijuana

În anul 2004 a fost arestat, după ce poliţia a descoperit asupra sa 14 grame de marijuana şi mai multe tablete de antidepresive Xanax.

Foto: Mediafax