Hollywood: Imagini şocante surprinse de fotograful vedetelor, Terry Richardson

Beyonce, Miley Cyrus, Lady Gaga, Rihanna, Lindsay Lohan, Paris Hilton sunt doar câteva dintre starurile dezbrăcate de artist.

A convins numeroase vedete să pozeze în ipostaze extrem de provocatoare. Terry Richardson se numără printre cei mai controversaţi fotografi şi asta pentru că reuşeşte de fiecare dată să şocheze prin pozele în care dezbracă pe cele mai sexy staruri şi ne prezintă laturi ale acestora total necunoscute publicului.

Terry Richardson este un fotograf american, cu un tată la fel de celebru în lumea fotografiei, Bob Richardson.Deşi este deseori criticat pentru abordarea prea explicită sexual, Terry Richardson a devenit unul dintre fotografii preferaţi ai vedetelor, dar şi al revistelor sau al marilor branduri.Iată câteva dintre imaginile care l-au făcut celebru!

Sursă foto: hepta/hollyscoop.com

Miley Cyrus

Terry Richardson, cel care s-a ocupat şi de regia clipului "Wrecking Ball", a fost cel care a pozat-o pe Miley Cyrus în ipostaze provocatoare, postând pozele cu artista pe blogul lui personal.

Cameron Diaz

Şi Cameron a demonstrat că este lipsită de inhibiţii când a pozat pentru Esquire anul trecut, şedinţă foto susţinută de Terry Richardson. Actriţa a purtat ţinute provocatoare precum o bustieră şi o portjartieră de piele şi lenjerie intimă.

Paris Hilton

Surorile Paris şi Nikki Hilton au pozat sexy recent, sedinţă foto menită să le readucă în atenţia publicului. Paris a fost cea mai îndrăzneaţă alegând să îmbrace un costum de baie provocator, care pare fabricat din bandă adezivă.

Miranda Kerr

Miranda Kerr este obişnuită să pozeze sexy, iar experienţa îşi spune cuvântul. Vedeta a pozat în nenumărate rânduri pentru celebrul fotograf.

Lady Gaga

Amândurora le place să şocheze, astfel că nu mai miră pe nimeni că Lady Gaga apelează la controversatul artist de fiecare dată când vrea fotografii sexy.

Beyonce

Beyonce a pozat sexy pentru coperta GQ din februarie 2012, la doar un an de la naşterea fiicei sale, în faţa obiectivului lui Terry Richardson. Cântăreaţa a declarat că după ce a devenit mamă se simte "mai frumoasă ca niciodată".

Lindsay Lohan

Actriţa a dovedit nu doar o dată că nu este deloc pudică în faţa aparatului foto, iar scandalurile iscate de vedeta demonstrează că nu o interesează comentariile negative.

Lady Gaga

Puţini fani ştiu că, înainte de a apărea pe scenă, vedeta îşi decorează posteriorul cu... pulbere de aur. Unul dintre astfel de momente a fost surprins de celebrul artist.

Rihanna

Rihanna se foloseşte la maxim de sexualitatea sa, din acest motiv fiind numită şi "fata rea" a muzicii. Astfel că nu există fotograf mai potrivit pentru ea decât Terry Richardson.

Kate Moss

Kate Moss a renunţat şi ea la haine pentru celebrul fotograf. În una dintre numeroasele şedinţe foto, modelul a pozat topless.

Lindsay Lohan

Se zvoneşte că după o sesiune foto "fierbinte", actriţa americană s-a îndrăgostit de controversatul fotograf, însă acesta i-a refuzat avansurile.

Miley Cyrus

Vedeta a continuat să-şi şocheze fanii după show-ul controversat oferit la gala MTV VMA 2013. Tânăra de 20 de ani vrea să scape cu orice preţ imaginea pe care şi-a creat-o cu Hannah Montana, pozând extrem de provocator.