Hollywood: După Amy Winehouse, alte 6 staruri în pericol de moarte

Tânără, talentată şi cu un viitor plin de succes înainte. Astfel ar fi putut fi descrisă Amy Winehouse, dacă dependenţa de droguri şi alcool nu ar fi răpus-o la vârsta de doar 27 de ani. Însă nu este singura vedetă care a picat în patima drogurilor sau alcoolului. Celebritatea aduce, pe lângă bani şi bunuri materiale, şi nenumărate vicii. Drogurile sunt poate cele mai periculoase. Iată 6 vedete care se luptă cu dependenţele.

Whitney Houston


Devenită celebră pentru vocea ei unică, din Whitney nu a rămas decât o umbră din ceea ce a fost. Acest lucru îl demonstrează apariţiile şi concertele ţinute de artistă. Din cauza drogurilor, Houston, considerată drept una dintre cele mai bune voci din istoria R&B-ului, nu-şi mai poate cânta propriile melodii, drogurile consumate ani de zile afectându-i foarte tare vocea. Însă nu doar talentul artistei a fost afectat. "Având în vedere cantităţile mari de cocaină pe care le consumă, Whitney nu va mai trăi mult timp", este declaraţia şocantă pe care o făceau apropiaţii vedetei în urmă cu ceva timp.

Lindsay Lohan


Lindsay a devenit mai cunoscută în ultimul timp pentru problemele pe care le are cu drogurile decât pentru rolurile jucate. Deşi a fost arestată în nenumărate rânduri, se pare că vedetă nu a renuţat la droguri. Abuzul de substanţe este o boală, spunea Lohan, care nu dispare peste noapte. La doar 25 de ani, Lindsay a fost nu doar o dată la un pas de moarte din cauza consumului de cocaină, băuturi alcoolice şi substanţe halucinogene, după cum ea însăşi recunoştea într-un interviu pentru tabloidul britanic The Sun.

Britney Spears


Pentru Britney, divorţul de Kevin Federline a fost cel care a declanşat problemele. Artista a început să consume cocaină şi alcool, conducând de multe ori sub influenţa acestor substanţe. A pierdut custodia celor doi copii ai săi, a pierdut chiar şi dreptul de a-i vizită şi a fost internată într-un spital de psihiatrie. Acum însă, Britney încearcă să-şi găsească liniştea alături de Jason Trawick, un bărbat cu 10 ani mai în vârstă decât ea.  

Courtney Love


Courtney povestea nu demult că, pe vremuri, era atât de disperată să se drogheze încât apela la ajutorul prostituatelor pentru a face rost de droguri. Love a recunoscut chiar că se droga în timp ce era însărcinată. Acum însă, fosta parteneră a lui Kurt Cobain încearcă să renunţe şi mărturiseşte că îi e foarte greu să stea deoparte de tentaţii.

Charlie Sheen


Simpaticul protagonist din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" a intrat în atenţia presei pentru ieşirile sale provocate de consumul exagerat de alcool şi droguri. Drogurile l-au lăsat fără soţie şi fără slujbă, însă aceste pierderi nu par a-l fi determinat pe Charlie să renunţe. O actriţă porno cu care actorul a avut o relaţia a declarat că excesul de droguri şi alcool l-au lăsat fără niciun dinte în gură.

Kate Moss


Viaţa haotică a modelului a lăsat urme adânci pe chipul ei. Poreclită şi CoKate din cauza consumului excesiv de cocaină şi alcool, Kate Moss arată mai îmbătrânită ca oricând. Nopţile nedormite şi excesele de droguri şi alcool nu mai pot fi mascate cu machiaj, ca altădată. Manechinul britanic a recunoscut faptul că drogurile şi alcoolul au fost multă vreme prezente în viaţa ei, iar gurile rele spun că înca ar mai fi.