Hollywood: Divorţurile anului 2013. Ce cupluri s-au destrămat?

Orlando Bloom și Miranda Kerr au anunţat în luna octombrie că pun capăt unei căsnicii care a durat trei ani. Însă ei nu sunt singurii care au ales să se despartă în acest an. 2013 a fost un an în care au avut loc despărţiri la care nu ne aşteptam.

Orlando Bloom și Miranda Kerr

Orlando Bloom și Miranda Kerr au anunţat în luna octombrie că s-au despărţit, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat trei ani.

Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani. Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Richard Gere şi Carey Lowell

Actorul american a anunţat în septembrie că s-a despărţit de soţia sa, Carey Lowell, după un mariaj care a durat 11 ani. Cei doi au împreună un fiu, Homer, care s-a născut în anul 2000.

Richard Gere şi Carey Lowell s-au căsătorit în urmă cu 11 ani, dar locuiau deja în locuinţe separate de ceva vreme. Actorul, în vârstă de 64 de ani, locuia într-o vilă din Bedford, în statul New York, iar Carey Lowell, în vârstă de 52 de ani, într-o altă vilă a cuplului, în North Haven, în acelaşi stat american.

Demi Moore şi Ashton Kutcher

Deşi nu mai au o relaţie din 2011, Demi Moore şi Ashton Kutcher au obţinut divorţul în luna noiembrie a acestui an.

Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, datorită rolului din serialul "That '70s Show". Cei doi s-au căsătorit la Los Angeles, în septembrie 2005. În prezent, Ashton Kutcher are o relaţie cu Mila Kunis, cu care a anunţat că intenţionează să se căsătorească.

Diane Lane şi Josh Brolin

Divorţul actorilor a fost finalizat în mod oficial la sfârşitul lunii noiembrie, deşi cei doi au anunţat că se despart la începutul anului 2013. Diane Lane, în vârstă de 48 de ani, care îşi schimbase oficial numele în Diane Lane Brolin, a revenit la numele de dinainte de căsătorie.

Diane Lane şi Josh Brolin s-au căsătorit în 2004, într-o ceremonie organizată la ferma pe care actorul american o deţine în California.

Kris şi Bruce Jenner

Kris şi Bruce Jenner au confirmat faptul că s-au despărţit de mai bine de un an, perioadă în care au ascuns separarea de ochii fanilor. Deşi nu mai locuiesc împreună de luni bune, cei doi soţi amână însă momentul divorţului din motive financiare, având în vedere că nu au semnat un contract prenupţial. "Locuim separat şi suntem mulţumiţi cu această decizie. Întotdeauna ne vom iubi şi respecta. Vom rămâne buni prieteni, iar familia noastră va fi principala prioritate", a transmis cuplul fanilor cu ajutorul unui comunicat oficial, emis de postul E!Entertainment.

Cei doi sunt căsătoriţi de 22 de ani, au împreună două fiice, Kendall şi Kylie, şi au adunat în timpul căsniciei o avere de 155 de milioane de dolari. Kris şi Bruce şi-au reînoit jurămintele în anul 2011 în cadrul unui episod al reality-show-ului "Keeping Up With The Kardashians".

Clint Eastwood şi Dina Ruiz

Cineastul american în vârstă de 83 de ani şi vedeta de televiziune Dina Ruiz au anunţat la început de toamnă că au decis să divorţeze, după 17 ani de căsnicie. Cei doi nu au mai fost fotografiaţi împreună din 2011 şi se zvoneşte că decizia de a se despărţi a fost luată anul trecut, în iunie.

Clint Eastwood a fost căsătorit de două ori şi are şapte copii cu cinci femei diferite. Pe lângă prima soţie, fotomodelul Maggie Johnson, cu care a fost căsătorit 31 de ani, regizorul mai a avut o relaţie de 14 ani cu actriţa Sondra Locke. Câştigătorul a patru trofee Oscar a declarat că a cunoscut-o pe a doua nevastă în 1992, când Dina, reporter la vremea respectivă, l-a intervievat cu privire la filmul de succes "Unforgiven".

Monica Bellucci şi Vincent Cassel

Actorii Monica Bellucci si Vincent Cassel au anunţat că s-au despărţit, după o căsnicie care a durat 14 ani. Deşi cuplul nu a făcut public motivul despărţirii, gurile rele spun că ar fi vorba de infidelitate şi că Vincent Cassel deja a găsit o înlocuitoare pentru Monica Belluci.

Povestea de dragoste dintre Vincent Cassel, 46 de ani, şi Monica Bellucci, 48 de ani, a început în timpul filmărilor pentru filmul "L'appartement", în anul 1995. După 4 ani de relaţie, în 1999, actorii s-au căsătorit, devenind mai târziu părinţii a două fete, Deva, născută în 2004, şi Leonie, născută în 2010. Ambii actori susţin că despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă. Cei doi şi-au petrecut ultimii ani locuind separat, Monica petrecând cea mai mare parte a timpului la Londra şi Roma, iar el la Paris.

Divorţul este al doilea pentru Monica Belucci, care a mai fost căsătorită timp de patru ani cu un fotograf italian, Claudio Basso, de care s-a despărţit în 1994.

Jane Seymour şi James Keach

Acțrița americană Jane Seymour şi regizorul James Keach au anunţat în luna aprilie că divorțează după 20 de ani de căsnicie. "Își vor continua relația de părinți devotați pentru copiii lor, de parteneri de afaceri, precum și de susținători ai operelor caritabile pe care le-au susținut în timpul mariajului", se anunţa în comunicatul de presă eliberat de cei doi soţi.

Motivul divorţului pare să fie infidelitatea, gurile rele spunând că regizorul în vârstă de 65 de ani și-ar fi înșelat soția, lucru care a determinat-o pe actriţă să ceară anularea căsniciei. Acesta este al patrulea divorț pentru Jane Seymour, 62 de ani, ea fiind căsătorită în trecut și cu Victor Geoffrey Planer, Michael Attenborough și David Flyn.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones

După 13 ani de căsnicie, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au decis să pună capăt relaţiei. Michael Douglas pretinde în actele întocmite de avocaţi că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza soţiei. Douglas susţine că pe lângă dependenţa de medicamente şi alcool, actriţa ar avea şi boli cu transmitere sexuală.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003. Cei doi actori nu au mai fost văzuți împreună din 22 aprilie, când au pășit pe covorul roșu la a 40-a ediție a Premiilor Chaplin, organizată în New York.

Courteney Cox şi David Arquette

Divorţul dintre actorii Courteney Cox şi David Arquette a fost finalizat la sfârşitul lunii mai, încheindu-se astfel o căsnicie care a durat 14 ani.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Scream", în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999. După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston.