Hollywood: Din ce mai câştigă un ban în plus vedetele? Află la ce se pricep!

Au devenit celebri şi bogaţi datorită talentului cu care au fost înzestraţi, dar şi al flerului pe care îl au în afaceri. Pe lângă filme sau muzică, vedetele scot bani frumoşi şi din afaceri. Iată care sunt afacerile care aduc bani în plus vedetelor. 

Gwyneth Paltrow

"Planul ei este să rămână vizibilă în cinema, dar şi să îşi facă un nume în lumea afacerilor", spunea un apropiat al vedetei la lansarea primei afaceri, o linie de produse cosmetice. Actriţa în vârstă de 40 de ani nu s-a limitat la cosmetice, anunţând recent că va deschide un salon de coafură la Los Angeles. Drept asociat, Gwyneth a ales-o pe antrenoarea ei de fitness, Tracy Anderson.

"Suntem încântate de asocierea noastră cu David Babaii pentru a deschide acest «bar de uscat părul», pe care îl vom pune la dispoziţia membrilor salonului nostru din Brentwood. În timp ce clienţii se transformă în femeile şi bărbaţii care vor să devină, echipa lui David Babaii va realiza designul unei coafuri personalizate, în funcţie de structura feţei şi a stilului de viaţă, dar şi un regim ce include produse care să îi ajute să arate cât mai bine", a declarat Tracy Anderson pentru site-ul cosmopolitan.com.

Jessica Alba

Odată cu venirea pe lume a celor două fetiţe ale cuplului Jessica Alba - Cash Warren, actriţa în vârstă de 31 de ani a devenit mai inspirată în afaceri. Jessica  comercializează produse pentru copii precum scutece, şampon, produse de curăţat, toate bio.

"Am pierdut mult timp căutând produse sigure, ecologice pentru copiii mei. Ştiam că majoritatea oamenilor nu au astfel de timp la dispoziţie şi nici mijloacele materiale pentru a plăti preţurile premium. Aşa că trebuia să facem lucrurile mai simple", a spus Jessica Alba.

Sandra Bullock

Se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood şi pare să-i meargă la fel de bine şi în afaceri. Vedeta deţine un restaurant în Austin, Texas, o brutărie şi un magazin de flori.

Cindy Crawford

A prezentat pentru toate mărcile importante şi este unul dintre modelele cu cel mai mare succes de până acum. Astăzi Cindy Crawford nu este numai un supermodel, ci femeie de afaceri de succes şi mamă a doi copii. Cindy intră în topul celor mai bogate supermodele din lume cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari. Supermodelul a intrat în afaceri lansând câteva cursuri video de fitness care i-au adus sume uriaşe în conturi. A urmat apoi o linie de decoraţiuni pentru casă din lemn exotic şi materiale preţioase. Cindy şi-a lansat şi prima ei colecţie exclusivă de modă.

Gwen Stefani

Vedeta în vârstă de 43 de ani se pricepe nu numai la muzică ci şi la modă. Gwen şi-a lansat propria linie de haine în 2004, numită LAMB. Colecţia s-a bucurat de un mare succes, astfel că vedeta s-a extins şi a scos şi linii de pantofi, genţi, bijuterii şi parfumuri.