Hollywood: Cum arată vedetele dimineaţa. Beyonce, somnoroasă în zori de zi

Soţia lui Jay-Z a creat un adevărat fenomen după ce a postat un selfie care o arată nemachiată, în pat, inspirând zeci de vedete să-i urmeze exemplul. Iată câteva dintre divele de la Hollywood care au vrut să demonstreze că frumuseţea lor nu ţine de machiaj!

Beyonce

Somnoroasă şi fără strop de machiaj, astfel s-a fotografiat cântăreaţa în vârstă de 32 de ani pentru fani. Vedeta a demonstrat încă o dată că frumuseţea sa este naturală.

Zooey Deschanel

Nici simpatica Zooey Deschanel nu se teme să-şi arate adevărata faţă. Ciufulită, în pijama şi fără machiaj, actriţa şi-a salutat fanii pe reţelele de socializare.

Cara Delevingne

Ce mod mai frumos de a ura o dimineaţă bună fanilor decât cu un selfie în pat? Frumoasa Cara le-a arătat admiratorilor o faţă mai puţin cunoscută lor.

Tyra Banks

Deşi a împlinit 40 de ani, fostul supermodel nu se teme să se fotografieze nemachiată. Vedeta şi-a surprins fanii cu un selfie imediat după ce s-a trezit din somn.

Miranda Kerr

Fosta soţie a lui Orlando Bloom a fost înzestrată cu frumuseţe naturală. Conştientă de acest lucru, supermodelul nu se fereşte să apară în faţa aparatelor de fotografiat fără machiaj.

Rihanna

Cu sau fără machiaj, în pat sau pe plajă, cântăreaţa în vârstă de 26 de ani adoră selfie-urile. Fanii vedetei pot vedea zilnic fotografii noi postate chiar de RiRi pe reţelele de socializare.

Lorde

Vedeta a declarat în numeroase rânduri că este împotriva prelucrării imaginilor din reviste, astfel că nu miră pe nimeni că s-a fotografiat fără machiaj şi cu crema împotriva acneei întinsă pe faţă.

Gisele Bundchen

Tenul vedetei în vârstă de 33 de ani arată impecabil fără machiaj. Supermodelul în vârstă de 33 de ani a pozat pentru fani, alături de câinele ei, dimineaţa.