Hollywood: Cum arată azi copiii vedetă de ieri. 5 actori la început de carieră

Au cunoscut celebritatea încă de la vârste fragede şi ne-au cucerit cu talentul lor. Acum, la zeci de ani de la prima lor apariţie pe micile ecrane, copiii năzdrăvani de ieri s-au transformat în actori de succes la Hollywood. Iată cum arată!

Drew Barrymore

Deşi nu a reprezentat debutul micuţei Drew în actorie, filmul "E.T. The Extra-Terrestrial" (1982) i-a adus succesul şi i-a propusat cariera, transformând-o în una dintre cele mai influente actriţe de la Hollywood. Succesul imens de care s-a bucurat filmul a adus încasări de 792 de milioane de dolari şi dat naştere unui parc de distracţii cu aceeaşi tematică. Din distribuţie au mai făcut parte: Henry Thomas, Peter Coyote, Dee Wallace, Robert MacNaughton, Erika Eleniak.

În prezent, actriţa are 37 de ani, iar pe 26 septembrie a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă pe nume Olive.

 

Mega-concurs Cinemagia

Kirsten Dunst

La doar 11 ani, Kirsten Dunst a primit rolul care avea să o facă celebră în "Interviu cu un vampir" (1994). Kirsten a avut ocazia de a juca alături de nume grele ale Hollywood-ului, precum: Brad Pitt, Tom Cruise, Antonio Banderas. În ciuda vârstei fragede, actriţa nu s-a lăsat intimidată, iar interpretarea ei a atras multe aprecieri. Kristen a interpretat rolul Claudiei, o fetiţă transformată în vampir cu mentalitatea unui adult. Filmul i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

După acest rol, cariera lui Kisten Dunst a evoluat rapid, urmând filme precum cele din franciza Spider-Man, toate cele 3 filme în care a jucat din 2002 până în 2007 făcând încasări de peste 1.3 miliarde de dolari.

Macaulay Culkin

După imensul succes din comedia "Singur acasă", Macaulay Culkin, "copilul minune de la Hollywood", a început să aibă o gramadă de probleme: proces cu proprii părinţi, moartea surorii sale Dakota într-un accident de maşină, moartea surorii vitrege în urma unei supradoze de medicamente şi despărţirea de iubita sa, Mila Kunis. Toate aceste probleme au lăsat urme adânci pe corpul lui Macaulay Culkin.

Actorul în vârstă de 31 de ani a fost surprins de fotografi arătând extrem de slăbit şi obosit. Pierderea în greutate a fost explicată  prin faptul că Macaulay se pregăteşte pentru un viitor rol.

David Faustino

Actorul de 38 de ani a devenit cunoscut lumii întregi după ce a apărut în serialul american de comedie "Familia Bundy". David Faustino a interpretat rolul fiului lui Al Bundy, Bud. Serialul prezintă viaţa unui fost jucător de fotbal american, Al Bundy, care a ajuns vânzător de pantofi pentru femei.

Mara Wilson

Mara a debutat în lumea filmului în 1993, în "Mrs.Doubtfire", iar un an mai târziu primea rolul lui Susan Walker din "Miracle on 34th Street" pentru care a fost numită "tânăra revelaţie a anului". În 1996 avea să cunoască succesul cu un alt film, "Matilda" în care a jucat alături de Danny DeVito, Rhea Perlman, Embeth Davidtz şi Pam Ferris.