Hollywood: Cum arată astăzi vedetele din celebrele filme "Harry Potter"

De la Hermione, eleva silitoare la Hogwarts, Emma Watson s-a transformat într-o tânără sexy, faimoasă pentru stilul vestimentar impecabil. Şi evoluţia celorlalte staruri din franciza de succes "Harry Potter" este una interesantă. Iată cum arată în prezent Daniel Radcliffe, Rupert Grint sau Tom Felton.

Emma Watson

Emma Watson avea doar 9 ani când a fost aleasă să interpreteze rolul lui Hermione. Azi, la 24 de ani, tânăra actriţă se află în topul celor mai tineri milionari din Marea Britanie, dar şi al celor mai sexy vedete de la Hollywood. "Hermione mi-a răpit ceva din copilărie" declara în urmă cu câţiva ani Emma, desemnată cea mai stilată actriţă britanică.

Daniel Radcliffe

A luat hotărârea de a deveni actor la vârsta de 5 ani. Câţiva ani mai târziu cucerea Hollywood-ul cu rolul lui Harry Potter. În prezent are 24 de ani şi este cea mai bogată celebritate sub 30 de ani din Marea Britanie, confom unui sondaj realizat de revista Heat.

Rupert Grint

Roşcovanul celebru din "Harry Potter" a dat probe la vârsta de 11 ani pentru rolul lui Ron Weasley. A convins regizorii să-l aleagă cu un video cu el cântând despre cât de mult i-ar plăcea să joace în "Harry Potter". La 25 de ani se poate lăuda cu o avere de peste 50 de milioane de dolari.

Bonnie Wright

Fratele ei a fost cel care a convins-o să participe la castingul pentru rolul lui Ginny Weasley. Avea numai 9 ani când şi-a demonstrat talentul actoricesc în "Harry Potter". Azi are 23 de ani şi se poate lăuda cu o carieră de succes ca model.

Tom Felton

S-a prezentat la probe la vârsta de 12 ani pentru rolurile lui Harry şi Ron Weasley şi a fost ales pentru rolul maleficului Draco Malfoy. Astăzi, la 26 de ani, Tom Felton se numără printre cei mai apreciaţi actori tineri cu roluri în filme de succes precum "Rise of the Planet of the Apes" sau "The Apparition".

Matthew Lewis

Matthew Lewis a devenit celebru când a primit rolul lui Neville Poponeaţă. Dacă atunci era doar un băieţel grăsuţ, astăzi, la 24 de ani, Matt este un tânăr supersexy.