Hollywood: Copii cuminţi ieri, vedete dezmăţate azi

25 Noiembrie 2011
Când ai faimă, bani şi toată lumea la picioare chiar de la cele mai fragede vârste, nu este de mirare că poţi să o iei razna dacă nu stai foarte bine la capitolul autocontrol. Asta s-a întâmplat cu câteva dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood care şi-au început cariera din copilărie. Iată care sunt:

Miley Cyrus


Miley Cyrus, extrem de celebră pentru rolul ei din serialul Disney Hanna Montana, s-a transformat din copilul cuminte şi zâmbitor în adolescenta rebelă, în numai câţiva ani. A pozat topless în Vanity Fair, au apărut poze scandaloase cu ea pe internet, a fost filmată fumând marijuana, a avut o relaţie cu un model de lenjerie intimă mult mai în vârstă şi a făcut show-uri pline de sexualitate pe scenă. Şi toate astea înainte de a împlini 18 ani.

Britney Spears

Britney şi-a început cariera în "The Mickey Mouse Club" şi a declanşat o adevărată isterie cu primul său single "Baby One More Time" la numai 16 ani. După o ascensiune uimitoare, Britney a început apoi să decadă cu o viteză uimitoare. După ce a provocat un accident şi a plecat de la locul faptei, celebra cântăreaţă a fost de nenumărate ori internată şi externată în centre de reabilitare. Cea mai dificilă perioadă a fost după căsnicia eşuată cu dansatorul său, Kevin Federline, cel mai şocant moment fiind cel în care s-a ras pe cap complet în faţa paparazzilor. Din fericire, în prezent diva pare să-şi fi revenit în formă, succesul albumului "Circus" fiind parcă barca sa de salvare.

Lindsay Lohan

În ultima vreme, ştirile despre Lindsay Lohan includ obligatoriu o arestare, conducere sub influenţa alcoolului, mesaje obsecene adresate judecătorilor sau bătăi cu fosta iubită şi chiar furt. Dar Lindsay nu a fost întotdeauna aşa. Filmele sale din copilărie ne prezentau o fetiţă pistruiată, zâmbitoare şi foarte talentată, căreia i se întrevedea un viitor mare. Din păcate, Lindsay Lohan a luat-o pe căi greşite.

Gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen


Le-am văzut pentru prima dată, încă de pe vremea când erau bebeluşi, în "Full House". De fapt, gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen au crescut pe micul ecran. Din păcate, după 20 de ani, cele două surori şi-au cam pierdut echilibrul. Mary-Kate a luptat cu o tulburare alimentară gravă şi a fost internată într-un centru de recuperare, apoi s-a trezit implicată în mijlocul scandalului cu droguri în care a fost învăluită moartea actorului Heath Ledger. Nici Ashley nu a fost prea cuminte. Tot drogurile au fost cele care i-au stricat reputaţia.

Mischa Barton


Actriţă şi model din copilărie, Mischa a avut cel mai celebru rol în "Al şaselea simţ", film în care a jucat alături de Bruce Willis. Dar imediat ce a ajuns la adolescenţă, Mischa a şi început să o ia pe căi dubioase. A fost arestată pentru conducere sub influenţa drogurilor, apoi a fost acuzată de posesie de marijuana.