Hollywood: Cele mai sexy vedete care s-au deghizat în iepuraşi

Paştele este sărbătorit în toate colţurile lumii, iar celebrităţile de la Hollywood nu fac excepţie. Alături de familie şi prieteni, cu mese îmbelşugate şi lumină în suflet, milioane de oameni se bucură de această sărbătoare. Cu ocazia Paştelui catolic, vedetele au împărtăşit gânduri, fotografii vesele pe reţelele de socializare şi le-au făcut urări fanilor. Iată cele mai haioase fotografii postate de vedetele care s-au deghizat în iepuraşi.

 Sursă foto: Hepta

Rosie Huntington-Whiteley

Fie că prezintă lenjerie intimă pe podium, fie că poartă o pereche de urechi de iepuraş, supermodelul este la fel de sexy. Rosie le-a urat fanilor un "Paşte fericit!" pe pagina de Twitter, urare însoţită de o poză haioasă.

Mariah Carey

Mariah Carey a petrecut Paştele în sânul familiei, alături de soţ şi cei doi copii. Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani nu şi-a uitat nici fanii şi a postat o poză în care apare alături de soţul ei, Nick Cannon, în vârstă de 32 de ani, deghizaţi în iepuraşi.

Gisele Bundchen

În costum de baie, pe plajă. Astfel a sărbătorit frumoasa Gisele Bundchen Paştele. Sau cel puţin aşa reiese din fotografia pe care a postat-o pe pagina de Twitter.

Paris Hilton

Starleta americană în vârstă de 32 de ani a petrecut Paştele alături de fondatorul binecunoscutei reviste pentru adulţi "Playboy". Petrecerea a avut loc la reşedinta "Playboy" din Los Angeles.

Alessandra Ambrosio

Sărbătorile sunt menite pentru a fi petrecute în familie. Acelaşi lucru l-a făcut şi supermodelul Alessandra Ambrosio care a postat o poză de familie cu cele două fetiţe ale ei.

Cara Delevingne

Supermodelul le-a făcut o surpriză fanilor pe Twitter. A postat o fotografie în care apare alături de o prietenă purtând urechi de iepuraş şi împărţind un... morcov.

Katy Perry

Vedeta a petrecut Paştele alături de prieteni. Nu şi-a uitat nici fanii cărora le-a făcut urări online alături de o poză în care cântăreaţa apare cu un bebeluş în braţe.