Hollywood: Cele mai sexy imagini cu vedete din 2013. Cine a pozat dezbrăcată?

Adrianne Curry, 30 de ani, şi-a surprins în mod plăcut fanii cu o poză topless pe care a postat-o pe reţelele de socializare. Însă modelul nu este singura vedetă care a pozat dezbrăcată în 2013.

Vedetele nu s-au abţinut nici în acest an să pozeze sexy, iar revistele glamour şi siteurile de socializare sunt încărcate cu dovezi. Heidi Klum, Rihanna, Lady Gaga şi Miley Cyrus deţin recordul la apariţii sexy pe internet. 

Miley Cyrus

Terry Richardson, cel care s-a ocupat şi de regia clipului "Wrecking Ball", a fost cel care a pozat-o pe Miley Cyrus în ipostaze provocatoare, postând pozele cu artista pe blogul lui personal.

Rihanna

Fata sexy şi rea a muzicii, Rihanna, adoră să-şi aţâţe fanii cu fotografii care de care mai sexy. Artista în vârstă de 25 de ani a făcut un obicei din a poza pe reţelele de socializare, dezbrăcându-se pentru fani.

Bar Refaeli

Nici frumoasa Bar Rafaeli nu se poate abţine să nu posteze imagini sexy pe conturile de Facebook şi Twitter. Fanii au ocazia zilnic s-o vadă pe vedeta în vârstă de 28 de ani în ipostaze care de care mai fierbinţi.

Lady Gaga

Vedeta, devenită celebră pentru apariţiile sale şocante, nu şi-a dezamăgit fanii nici când a pozat pentru coperta lunii noiembrie a revistei GQ Italia. Excentrica vedetă a optat pentru un machiaj provocator, atât pentru faţă cât şi pentru... sâni. Diva şi-a dezvelit un sfârc care era pictat în roşu.

Heidi Klum

La vârsta la care alte femei încarcă internetul cu imagini cu copiii lor, Heidi îşi înnebuneşte fanii cu fotografii extrem de sexy. Supermodelul în vârstă de 40 de ani deţine un trup perfect de care este foarte mândră şi pe care îl fotografiază de fiecare dată când are ocazia.

Sofia Vergara

Formele ei au înnebunit milioane de bărbaţi din întreaga lume. Conştientă de calităţile fizice pe care le are, vedeta în vârstă de 41 de ani nu se sfieşte să-şi bucure fanii postând fotografii sexy pe internet.

Jaime Alexander

La evenimentul de lansare al filmului "Thor", Jaime Alexander a reuşit să atragă atenţia tuturor bărbaţilor cu o rochie neagră cu vedere la părţile intime. Actriţa în vârstă de 29 de ani a devenit celebră pentru roluri precum cel din serialul "Kyle XY" şi datorită personajului Sif, în pielea căruia a intrat în pelicula "Thor".

Adrianne Curry

Modelul în vârstă de 30 de ani şi-a impresionat plăcut fanii într-o poză topless.

Rihanna

Pentru a atrage atenţia, sau pur şi simplu din plictiseală, artista în vârstă de 25 de ani pozează deseori pe reţelele de socializare, dezbrăcându-se pentru fani. În urmă cu câteva luni, cântăreața şi-a arătat posteriorul în toată splendoarea pe Twitter într-o imagine provocatoare, prin care lansa o nouă tendință în modă: pantalonii scurți în stil tanga. Alături de imagine, artista a postat și un mesaj care pare să-i fie adresat fostului ei iubit, Chris Brown. "Nu ți-e dor de asta?", a întrebat Rihanna.

Miley Cyrus

Vedeta a continuat să-şi şocheze fanii după show-ul controversat oferit la gala MTV VMA 2013. Tânăra de 21 de ani vrea să scape cu orice preţ de imaginea pe care şi-a creat-o cu Hannah Montana, pozând extrem de provocator.

Lady Gaga

Puţini fani ştiu că, înainte de a apărea pe scenă, vedeta îşi decorează posteriorul cu... pulbere de aur. Unul dintre astfel de momente a fost surprins de un celebru artist.

Sofia Vergara

Formele voluptuoase i-au adus faimă şi titlul de cea mai sexy femeie din lume în 2012. La 41 de ani, Sofia Vergara se poate lăuda cu o carieră de succes în actorie şi cu un trup perfect. Conştientă de atuurile ei, actriţa îşi expune cu mândrie formele de fiecare dată când are ocazia. Aflată în vacanţă împreună cu logodnicul său, Nick Loeb, Sofia a postat pe Twitter o fotografie în care care vedeta era tocmai posteriorul perfect tonifiat.

Heidi Klum

Modelul în vârstă de 40 de ani şi-a obişnuit fanii din reţelele de socializare cu poze indecente. Vedeta a postat pe internet şi o imagine în care le arată fanilor... fundul. Se pare că Heidi, aflată în vacanţă în Barbados, nu a folosit cremele cu protecţie solară şi s-a ales cu arsuri, fotografia fiind însoţită de un mesaj dureros: "Ouch".

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, desemnată de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, a vrut să arate că nu este atât de cuminte precum se vorbeşte despre ea şi a ales pentru premiera filmului "Iron Man 3" din Los Angeles o ţinută extrem de îndrăzneaţă. Actriţa i-a şocat pe toţi cei prezenţi într-o rochie Antonio Berardi cu aplicaţii din voal transparent în zona coapselor, fapt ce nu i-a permis să poarte lenjerie intimă.