Hollywood: Cele mai drogate vedete care încă mai trăiesc

La 27 de ani, Amanda Bynes se luptă cu dependenţa de droguri şi alcool. Stilul de viaţă dezordonat a lăsat urme adânci pe chipul actriţei. Însă Amanda nu este singura vedetă care a cedat ispitei.

Dependenţa de droguri este o dependenţă letală care face milioane de victime anual în întreaga lume. La Hollywood, tentaţia de a alege această cale este mare şi nu sunt puţini cei care şi-au găsit sfârşitul mult prea devreme din cauza dependenţei de droguri.

Nume mari precum Whitney Houston, Amy Winehouse, Michael Jackson sau Philip Seymour Hoffman au încetat din viaţă mult prea devreme din cauza drogurilor. Iată câteva dintre starurile îndrăgite care îşi riscă viaţa.

Sursă foto: Hepta

Amanda Bynes

Deşi are 27 de ani, Amanda Bynes arată cu mult mai îmbătrânită din cauza stilului de viaţă dezordonat din ultimii ani. Viaţa tinerei actriţei a luat o turnură urâtă, ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, care a lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

Îngrijorat de situaţia vedetei este şi purtătorul de cuvânt al acesteia, Jonathan Jaxson care declara anul trecut: "Îmi e teamă să nu sfârşească precum Amy Winehouse, dacă nu va primi ajutorul de care are nevoie. Fumează mai mult de 30 de jointuri pe zi, fără să punem la socoteală şi cocaina. Oamenii spun că ea are o problemă mentală, dar eu cred că problema e doar de la droguri. Nu bea, dar consumă droguri zilnic".

În prezent, actriţa locuieşte cu părinţii ei care încearcă să o ajute să depăşească aceste probleme.

Lindsay Lohan

Considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, viaţa vedetei a luat o turnură neaşteptată. Actriţa a devenit prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care a fost implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti. A fost arestată şi nu doar o dată şi-a riscat viaţa din cauza drogurilor. La 27 de ani, vedeta a ajuns să se lupte cu dependenţa de cocaină, băuturi alcoolice şi substanţe halucinogene, după cum ea însăşi a recunoscut în interviuri. Vedeta a fost externată în luna iulie 2013 dintr-un centru de dezintoxicare.

Charlie Sheen

Excesele de droguri şi alcool l-au lăsat pe Charlie fără soţie şi fără slujbă, dar şi fără stima fanilor. În urmă cu doi ani, apropiaţii actorului se plângeau că starul şi-a pierdut controlul, că duce o viaţă nebună, tot timpul este la petreceri, iar numărul prostituatelor care i-au trecut pragul s-a pierdut demult. Vedeta a fost chiar internată într-o clinică din New York pentru o evaluare psihiatrică. Acum însă, Charlie face eforturi pentru a-şi reface viaţa.

Macaulay Culkin

După succesul răsunător din comedia "Singur acasă", "copilul minune de la Hollywood", a început să aibă o gramadă de probleme: proces cu părinţii lui, moartea surorii sale Dakota într-un accident de maşină, moartea surorii vitrege în urma unei supradoze de medicamente şi despărţirea de iubirea vieţii sale, Mila Kunis. Toate aceste probleme par să-l fi adus pe Macaulay Culkin pe marginea prăpastiei. Prietenii lui apropiaţi se tem să nu ia o supradoză. "Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor", declara un apropiat al actorului în urmă cu doi ani.

Kate Moss

Consumul de droguri, nopţile pierdute, petrecerile cu alcool din belşug au transformat-o dintr-un model de succes într-o epavă. Poreclită şi CoKate din cauza consumului excesiv de cocaină şi alcool, Kate Moss arată mai îmbătrânită ca oricând. Manechinul britanic a recunoscut faptul că drogurile şi alcoolul au fost multă vreme prezente în viaţa ei, iar gurile rele spun că înca ar mai fi.