Hollywood: Cele mai ciudate tratamente de înfrumuseţare ale vedetelor

Înaintarea în vârstă este un fapt greu de acceptat de femeile din întreaga lume. Excepţie nu fac nici vedetele în cazul cărora presiunea de a se menţine frumoase este şi mai mare. Astfel că sunt femei care ar face orice pentru a întârzia efectele trecerii timpului. Iată câteva dintre cele mai ciudate tratamente de înfrumuseţare.

Victoria Beckham

Frumuseţea nu se obţine fără sacrificii, iar celebra Victoria Beckham o ştie foarte bine. Pentru a-şi păstra pielea tânără, vedeta de 38 de ani apelează frecvent la serviciile unui dermatolog din Beverly Hills, care mai are drept clienţi şi alte nume celebre precum Kim Kardashian şi Jennifer Lopez. Tratamentul cosmetic agreat de Victoria constă într-o loţiune fabricată din bucăţi de placentă de oaie, amestecate cu particule fine de aur. Dermatologul susţine că eficienţa tratamentului stă în calitatea materiilor prime. Oile sunt crescute într-un mediu neatins de poluare.

Demi Moore

Eşti curioasă care sunt trucurile la care apelează vedeta de 50 de ani pentru a-şi păstra pielea tânără? Ei bine, secretele actriţei din spatele frumuseţii sunt de "groază". Demi Moore reuşeşte să se menţină tânără datorită terapiei cu... lipitori. Vedeta merge tocmai în Austria, unde medicii îi aplică pe trup vietăţile care îi curăţă organismul de toxine. Se pare că terapia are rol antiinflamator şi fluidizează sângele. Specialiştii atrag însă atenţia că nu se folosesc lipitori de pe baltă, ci vietăţi crescute în mediu steril.

Teri Hatcher

Este ştiut faptul că un pahar de vin roşu înseamnă sănătate curată. Actriţa Teri Hatcher a descoperit că vinul nu e bun numai turnat în pahar, ci şi în cadă. Vedeta a dezvăluit că, de fiecare dată când face baie, toarnă în apa din cadă două, trei pahare de vin. Rezultatul? O piele incredibil de catifelată. Efectul este dat de conţinutul bogat în antioxidanţi care ajută la regenerarea celulară.

Angelina Jolie

Frumoasa actriţă îşi păstrează pielea catifelată şi fără riduri prin masaj cu puţin caviar. Potrivit specialiştilor, substanţele din caviar menţin pielea hidratată şi redau fermitatea pielii.

Gwyneth Paltrow

Actriţa îşi menţine fermitatea pielii prin tratamente cu venin de şarpe. Veninul folosit în creme are acelaşi efect paralizant precum cel adevărat, însă fără riscuri.