Hollywood: Cei mai sexy tătici din această vară. Admiră-i în ipostaze inedite!

Ce poate fi mai sexy decât un bărbat chipeş cu un copil în braţe? Ei bine, multe femei găsesc o astfel de imagine irezistibilă. Dar dacă tăticul este faimos şi bogat? Iată bărbaţii sexy de la Hollywood care au devenit tătici recent. Alege-l pe cel mai sexy!   

Gerard Pique

Shakira a adus pe lume un băieţel la începutul anului, care este rodul iubirii dintre cântăreaţa columbiană şi fotbalistul Gerard Pique. Cuplul şi-a botezat fiul Milan Pique Mebarak, Shakira explicând că "numele Milan vine din slavă şi înseamnă drag, iubitor şi graţios; în Roma Antică însemna productiv, ambiţios, iar în sanscrită înseamnă uniune".

Kanye West

Kim Kardashian, 32 de ani, şi Kanye West, 36 de ani, au devenit pe 15 iunie părinţi de fetiţă. Kim a născut la Cedars-Sinai Medical Center, un spital care a fost ales de mai multe vedete precum Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson. Frumoasa brunetă a adus pe lume o fetiţă.

Channing Tatum

Channing Tatum a devenit şi el tătic de fată la sfârşitul lunii mai, când soţia lui, Jenna, a adus-o pe lume pe Everly. Actorul american a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă în 2012.

Chris Hemsworth

Starul blockbusterelor cu super eroi "Thor" şi "The Avengers" a devenit tată în luna mai, anul trecut. Chris Hemsworth şi actriţa Elsa Pataky s-au cunoscut în anul 2010, în Madrid, şi s-au căsătorit la trei luni după ce şi-au făcut publică relaţia.

David Beckham

Este tatăl a trei băieţi şi al unei fetiţe superbe de care este mândru nevoie mare. Fotbalistul este foarte protectiv cu unica sa fiica şi a declarat că ar încuia-o într-un turn, la fel ca pe eroina Rapunzel pentru a o feri de băieţi.