Hollywood: Cei mai sexy actori în roluri de detectivi. Care este preferatul tău?

Ce admiri mai mult la un bărbat? Curajul, pasiunea, curiozitatea? Toate aceste calităţi şi multe altele se regăsesc în cei care apără legea. În rolurile marilor detectivi au fost aleşi cei mai sexy actori de la Hollywood.Iată 6 dintre starurile care s-au făcut remarcate în filme poliţiste.

Robert Downey Jr. - "Sherlock Holmes"

Sherlock Holmes este probabil cel mai cunoscut detectiv din toate timpurile. Înarmat cu inteligenţă şi curaj, Sherlock Holmes reuşeşte mereu să rezolve şi cele mai dificile cazuri, dar şi să cucerească doamnele.

Brad Pitt - "Se7en"

"Seven" spune povestea a doi detectivi din departamentul de criminalistică aflaţi în căutarea unui criminal în serie. Brad Pitt joacă rolul detectivului David Mills, aflat la început de carieră.

Shemar Moore - "Criminal Minds"

Talentat şi cu un corp frumos lucrat, Shemar Moore este bărbatul ideal al oricărei femei. În "Criminal Minds", Shemar joacă rolul lui Derek Morgan, agent special şi şeful departamentului de auto-aparare al FBI-ului.

Bruce Willis - "Moonlighting"

Maddie Hayes (Cybill Sheperd) şi David Addison (Bruce Willis) au format primul cuplu de detectivi şi iubiţi în serialul "Moonlighting". Serialul a primit nu mai puţin de 16 nominalizări la premiile Emmy, iar Cybill Shepherd şi David Willis au primit câte un premiu "Globul de Aur" pentru prestaţia actoricească.

Gary Sinise - "CSI: New York"

Serialul are în centru o echipă de detectivi criminalişti care folosesc cea mai evoluată tehnologie pentru a rezolva crimele din New York. Echipa este condusă de detectivul Mac Taylor, interpretat de Gary Sinise.

David Boreanaz - "Bones"

Bones (Emily Deschanel) şi Booth (David Boreanaz) sunt doi detectivi, unul încăpăţânat, altul arogant, care rezolvă cazuri dificile bazându-se pe experienţa lui Booth de soldat şi a lui Bones, de antropolog.