Hollywood: Ce scuze au folosit 6 vedete când au înşelat

30 Septembrie 2011
Mulţi bărbaţi înşală. În timp ce unii recunosc că n-au avut suficientă voinţă să reziste tentaţiei, alţii îşi găsesc tot felul de scuze. Bărbaţii celebri susţin ba că suferă de dependenţă de sex, ba că partenera de cuplu este de vină. Oricum ar fi, aceştia încearcă, prin orice mijloace, să-şi spele imaginea pătată şi să se transforme din căpcăuni în îngeraşi. Le iese?

Tiger Woods: "Nu m-am putut abţine să nu înşel!"

În anul 2009 mai multe femei au dezvăluit că au întreţinut relaţii intime cu jucătorul de golf, Tiger Woods. Câteva luni mai târziu cel mai bogat sportiv, prins între mai multe femei, şi-a recunoscut ispăşit faptele, insinuând că totul a fost mai presus de el, iar nevoie de sex a fost una compulsivă. S-a internat pentru a-şi trata dependenţa de sex, iar în cadrul şedinţelor i-a mărturisit soţiei sale, Elin Nordegren că a făcut sex cu 121 de femei în timpul celor 5 ani de căsnicie.

"Da, am înşelat. Am crezut că pot scăpa cu basma curată, indiferent ce aş face. Am crezut că am tot dreptul. Dar realizez, acum, că nu pot juca după reguli diferite.

Jesse James: "Sandy mă ţinea sub papuc!"

Jeese James a înşelat-o pe actriţa Sandra Bullock cu peste 10 femeie, iar totul a ieşit la iveală la câteva zile după ce actriţa a câştigat Oscarul în 2010 pentru rolul principal din filmul The blind side. Un an mai târziu domnul infidel îşi lua inima-n dinţi şi mărturisea întregii lumi ce l-a împins să calce strâmb de atâtea ori. Motociclistul spune că a înşelat "fără voia lui" şi dă de înţeles că sandra e de vină pentru tot:

"Ea nu era o femeie uşoară dintr-un club de noapte. Era o doamnă cu gusturi fine", explică Jesse, lăsând să se înţeleagă că soţia lui făcea un sex prea cuminte pentru gusturile lui. "Fără să-mi dau seama de ce, m-am simţit brusc prins sub papucul ei". Jesse a dezvăluit că îşi dorea să părăsească show-ul West Coast Choppers, dar n-o făcea pentru că ştia că asta n-ar da bine pentru imaginea soţiei lui. "În ochii publicului, soarta mea era legată exclusiv de soarta ei. Aşa cum n-aş fi putut să iau la pumni pe cineva pe covorul roşu, la fel nu puteam să fac mişcări greşite în cariera mea fără să o afectez pe a ei." Aşa că Jesse a ajuns la concluzia că infidelitatea îl va ajuta să se elibereze de Sandra şi îi va da un oarecare control asupra vieţii lui.

Ashton Kutcher: "Pe platoul de filmare nu se pune că înşeli!"

Până în prezent două tinere susţin că au făcut sex cu Ashton Kutcher, însă acesta infirmă zvonurile. Anul trecut o tânără blondă susţinea că a făcut sex cu actorul după ce acesta i-a zis că el şi Demi au o căsnicie deschisă, în care sexul cu alte persoane este permis. Acum a apărut din nou o domnişoară care îl acuză pe Ashton de infidelitate. Tânăra de 23 de ani susţine că au făcut sex pe 24 septembrie, chiar în ziua în care el şi Demi Moore împlineau 6 ani de căsnicie. Presupusa amantă precizează că Ashton a ademenit-o în patul lui, zicând că relaţia cu Demi e, practic, încheiată.

Chiar dacă Ashton susţine că este fidel soţiei lui, în trecut acesta i-a spus colegului său, Howard Stern, că pe platourile de filmare nu se consideră că înşeli.

Ryan Phillippe: "Aveam probleme în căsnicie"

Ryan Phillippe şi Reese Whiterspoon au fost căsătoriţi timp de 7 ani, iar actriţa a intentat divorţul după ce a aflat că soţul are o aventură cu o colegă de platou. Ce scuză a folosit Ryan pentru a-şi justifica infidelitatea? Actorul a mărturisit că el şi Reese aveau probleme cu mult înainte ca el să o cunoască pe Abbie Cornish, ispita de pe platou. Să fi fost sexul cu altă femeie o soluţie pentru Ryan?

David Duchovny: "N-am putut să opun rezistenţă femeilor care se aruncau la picioarele mele."



David Duchovny a înşelat-o pe Tea Leoni ani la rândul până să-şi recunoască infidelităţile şi să se interneze într-o clinică pentru dependenţi de sex. A început să-şi trateze condiţia abia după ce Leoni l-a ameninţat cu divorţul. Un apropiat al actorului susţine că Duchovny a mărturisit că nu poate rezista tentaţiei de a păşi strâmb, mai ales când se aruncă atâtea femeie la picioarele lui. Ani de-a rândul actorul s-a întrebat dacă fidelitatea este posibilă.

Woody Allen: "Inimii nu-i poţi porunci!"

Woody Allen şi actriţa Mia Farrow erau împreună de 12 ani, în momentul în care ea a descoperit câteva poze compromiţătoare pe care regizorul le făcuse fiicei lor adoptive Soon-Yi Previn. Woody Allen a recunoscut aventura imediat, s-a despărţit de Farrow şi a oficializat relaţia ascunsă pe care o avea cu Soon-Yi, folosind ca justificare replica: "Inimii nu-i poţi porunci!"