Hollywood: 9 vedete frumoase la faţă, dar urâte la corp

Sunt carismatice, au succes, chiar dacă nu dispun de un corp senzaţional. Dar asta nu înseamnă că nu sunt considerate sexy de bărbaţii din întreaga lume. Keira Knightley, Milla Jovovich, Mischa Barton sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood care sunt frumoase la faţă, dar fără un corp de invidiat.

Keira Knightley

Potrivit unui top realizat de Blixter Lip Restore în 2008, Keira are cea mai frumoasă expresie facială din lume. "Nu am această expresie pentru a fi sexy. Îmi iese doar atunci când mă concentrez. Totdeauna am crezut că această expresie mă face să arăt de parcă aş fi constipată", spunea Keira la momentul respectiv. Dacă figura ei este una carismatică, trupul ei nu este tocmai unul frumos...

Milla Jovovich

Actriţă, model, cântăreaţă şi designer de modă. Sunt cuvinte care spun multe despre talentele frumoasei ucrainence, care pozat pentru firme celebre precum L'Oreal, Christian Dior, Versace sau Donna Karan. Asta pentru că este carismatică...

Tara Reid

Cunoscută mai ales pentru comediile de mâna a doua de la Hollywood, Tara şi-a distrus singură corpul pe care l-a supus nenumăratelor operaţii estetice şi dietelor drastice.

Mischa Barton

Pare să nu-şi poată controla silueta: când este prea grasă, când este prea slabă. Oscilaţiile acestea sunt din cauza faptului că pierde job-uri după job-uri.

Renee Zellweger

Actriţa a fost nevoită să se îngraşe şi să slăbească de multe ori, datorită rolurilor pe care le-a interpretat. Numai pentru Jurnalul lui Bridget Jones a fost nevoită să se îngraşe 15 kilograme, iar apoi a trebui să le piardă rapid pentru rolul din musicalul Chicago. Acum, la 41 de ani, îşi expune foarte mândră muşchii deloc feminini de la mâini şi picioare.

Jennifer Love Hewitt

"În cea mai mare parte a timpului sunt mulţumită de corpul meu, dar sunt şi zile în care mă simt grasă şi mi se pare foarte dificil să intru în jeanşii preferaţi", declară actriţa care mereu a avut probleme cu greutatea.

Victoria Beckham

În 2009, a fost votată vedeta cu cel mai urât corp de la Hollywood, în urma unui sondaj realizat pe un eşantion de 1500 de bărbaţi din Marea Britanie.

Kat Von D

Este o tatuatoare, cunoscută mai ales pentru emisiunile sale, LA Ink şi Miami Ink. Primul tatuaj şi l-a făcut la vârsta de 14 ani, iar la 16 ani a devenit artist tatuator. A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai tatuată femeie din lume (are tatuaje chiar şi pe faţă şi în palmă). Artă, artă, dar până unde?

Adele

Cântăreaţa britanică are o voce incredibilă şi o faţă foarte frumoasă. De curând a declarat că formele colegei sale de breaslă Rihanna o fac să se simtă "un pic gay" şi că ar face sex cu aceasta...