Hollywood: 8 vedete învinse de riduri. Vezi care sunt cele mai încreţite!

Lupta cu ridurile este o luptă pe care noi, femeile, o ducem zilnic. Creme scumpe, vizite regulate la salonul de frumuseţe şi, pentru cele care îşi permit, injecţii cu botox. Şi dacă nouă ne sunt trecute cu vederea micile încreţituri din colţul ochilor, la Hollywood orice imperfecţiune este taxată. Iată câteva dintre cele mai sexy femei care par a fi pierdut lupta împotriva ridurilor.

Cameron Diaz


Anul acesta împlineşte 40 de ani şi actriţa se clasează printre cele mai sexy femei de la Hollywood. Vedeta se poate lăuda cu o siluetă superbă, însă la capitolul ten, Cameron nu stă foarte bine. Riduri adânci au ajuns să brăzdeze faţa blondei.

Pamela Anderson


Sex-simbol al anilor '90, blonda încearcă cu disperare să-şi păstreze frumuseţea care a făcut-o celebră. Fără prea mult succes, însă. Vedeta în vârstă de 44 de ani a rămas doar o umbră a celei care cucerea milioane de bărbaţi cu nurii ei.

Demi Moore


Este vestită pentru numărul mare de operaţii la care a apelat pentru a se menţine tânără. Nu arată ca o femeie de 50 de ani, cât va împlini în curând actriţa, dar trebuie să recunoaştem că nu arată nici ca o tânără de 20.  

Madonna


Are 53 de ani şi are una dintre cele mai longevive cariere de artist. Însă nici divele nu rămân o veşnicie frumoase. Ridurile de pe chipul cântăreţei îi trădează vârsta.

Sarah Jessica Parker


Nici carismatica actriţă nu a fost ocolită de urmele adânci ale trecerii timpului. Vedeta de 47 de ani a declarat că este împotriva operaţiilor estetice şi că este mândră de felul în care arată.

Kate Moss


Este una dintre cele mai apreciate modele. Cu toate acestea, vedeta de 38 de ani nu-şi poate ascunde vârsta. Motivul? Ridurile care şi-au făcut apariţia pe chipul vedetei.

Kate Winslet


S-a declarat împotriva operaţiilor estetice şi jură că nu a apelat niciodată la bisturiu pentru a se înfrumuseţa. Are 36 de ani şi a fost declarată drept una dintre cele mai frumoase actriţe. Însă şi ea poartă semnele trecerii timpului.

Kate Middleton


Deşi are doar 30 de ani, pe chipul ducesei de Cambridge se pot observa riduri la colţul ochilor.