Hollywood: 8 vedete grase, dar sexy

Frumuseţea nu depinde de tiparul 90-60-90. Acest fapt îl demonstrează vedetele. Nu au siluetă de vis, dar asta nu le-a împiedicat să devină celebre şi să fie dorite de mii de bărbaţi.

Oprah Winfrey

Cea mai bogată femeie de culoare din lume şi una dintre cele mai influente, Oprah reprezintă poate cel mai bun exemplu că femeile puternice pot avea succes într-o lume a bărbaţilor fără a se baza pe frumuseţe. Realizatoarea de televiziune a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010. Astfel, Oprah a reuşit să surclaseze vedete precum Beyonce Knowles, Britney Spears, Lady Gaga şi Madonna.

Adele

Are voce şi mii de fani, însă la capitolul siluetă nu stă foarte bine. La 23 de ani, Adele se află la al doilea album şi se poate lăuda că a ajuns în vârful clasamentului Billboard Hot 100, succes la care mulţi artişti britanici doar visează.

Aretha Franklin


Născută pe 25 marie 1942, Aretha Franklin, supranumită şi "Sister Ree", s-a remarcat pe scena muzicală mondială drept cântăreaţă de soul, pianistă şi compozitoare. În perioada 1968-1975, aceasta a câştigat, consecutiv, opt premii Grammy. Aretha a fost prima artistă inclusă în "Rock and Roll Hall of Fame".

Queen Latifah


Face parte dintre cele mai cunoscute artiste hip-hop din anii '90 dar a înregistrat un succes deosebit şi ca actriţă. Extrem de talentată, dar într-o permanentă luptă cu kilogramele, Queen Latifah a reuşit să aibă un succes uimitor la Hollywood.

Missy Elliot


Deţine şase premii Grammy şi este singura artistă hip-hop care s-a remarcat ca producător şi compozitor pentru interpreţi renumiţi precum Whitney Houston, Janet Jackson, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Aaliyah, Ciara şi Destiny's Child. Kilogramele în plus nu au împiedicat-o să facă parte dintre vedetele sexy de culoare.

Jennifer Hudson


Devenită cunoscută datorită dramei Dreamgirls, unde a jucat alături de Beyonce Knowles, Jennifer a primit un Glob de Aur şi un Premiu Oscar. În ciuda siluetei durdulii, actriţa a primit roluri în filme de succes, precum Sex and the City sau The Secret Life of Bees.

Jordin Sparks


Nu are o siluetă perfect, însă este extrem de talentată şi are din plin sex-appeal. A devenit celebră cu melodii precum This Is My Now, Tattoo sau No Air.

Beth Ditto


Cântăreaţa este apreciată de mulţi pentru stilul ei îndrăzneţ, dar şi pentru faptul că îl abordează fără să-i pese de numărul mare de kilograme în plus.