Hollywood: 8 vedete care s-au tuns la zero

Numeroase celebrităţi de la Hollywood au şocat când s-au tuns la zero. Unele au fost admirate, altele criticate, dar toate au fost admirate pentru curajul lor de a renunţa la plete. Demi Moore, Natalie Portman sau Sigourney Weaver sunt câteva exemple.

Iată câteva dintre vedetele de la Hollywood care au renunţat la păr de bună voie şi nesilite de nimeni sau pentru a interpreta diverse roluri în filme:

1. Demi Moore, sexy şi rea în filmul G.I.Jane

Frumoasa actriţă s-a ras în cap pentru a interpreta rolul din filmul "G.I.Jane" (1997) unde a interpretat rolul unui soldat. Ea s-a antrenat cot la cot cu profesioniştii armatei pentru rolul din acest film.

2. Cameron Diaz, sexy şi ... nu prea, fără pletele-i blonde

Cameron Diaz a renunţat la pletele-i blonde pentru rolul din filmul "My Sister's Keeper". În acest film, ea joaca rolul unei mame care se rade în cap pentru a-şi arăta solidaritatea cu fiica sa, bolnavă de leucemie, care îşi pierde părul în urma şedinţelor de chimioterapie.

3. Sinead O’Connor, numai cheală o ştim

Atunci când talentata cântăreaţă s-a lansat în lumea muzicii către sfârşitul anilor '80 nu era foarte bine primită această tunsoare. Dar de atunci şi până acum ea a decis să-şi păstreze "coafura" şi se pare a fost sursă de inspiraţie pentru multe vedete de la Hollywood, una dintre ele fiind Britney Spears.

4. Britney Spears a relansat moda cheliei la Hollywood

Cântăreaţa a şocat fanii şi presa din lumea întreagă atunci când a decis să se radă în cap de bună voie şi nesilită de nimeni.

5. Natalie Portman, cea mai sexy chelioasă

Actriţa s-a ras în cap în timp ce era filmată pentru thrillerul fantastic „V for Vendetta” (2006). Cu rochiile de gală pe care le alegea pentru apariţiile publice arăta de-a dreptul minunată.

6. Cate Blanchett s-a ras în cap pentru rolul din "Heaven"

În 2002, frumoasa actriţă a decis să se radă în cap pentru a interpreta rolul din „Heaven”. Ea a fost încântată de noul ei look şi îl purta cu mândrie fără să-şi ascundă chelia sub şapcă. Astfel şi-a îndeplinit şi o fantezie din copilărie când voia să-şi tundă părul pentru a o şoca pe mama ei.

7. Sigourney Weaver, cheală pentru "Alien"

Actriţa s-a ras în cap pentru rolul din "Alien 3" (1992). Ripley, personajul interpretat de ea ajunge la închisoare şi se rade în cap pentru a arăta mai puţin feminină. Nu prea i-a ieşit pentru că nouă ni se pare chiar mai sexy fără păr.

8. Skin de la Skunk Anansie, mai bărbătoasă, dar cu multă atitudine

Skin, solista trupei Skunk Anansie, care a concertat anul acesta şi la noi în ţară, este recunoscută pentru stilul său rebel. Ea demonstrează că nu numai frumuseţea contează, ci atitudinea, deoarece a fermecat de-a dreptul publicul care a fost prezent la concertul pe care l-au susţinut la Bucureşti.