Hollywood: 8 vedete care petrec Sărbătorile gravide

Sarcina este o perioadă frumoasă pentru orice mămică, dar şi extrem de grea. Greaţa, oboseala, insomniile, irascibilitatea sunt doar câteva dintre simptomele care pun probleme. Beyonce, Jennifer Garner, Jessica Simpson fac parte dintre vedetele care se vor confrunta cu acesta simptome în perioada Sărbătorilor.

Beyonce

 Cuplul format din Beyonce şi Jay-Z este în aşteptarea primului copil, care se va naşte în anul care vine. Anunţul a fost făcut în august, la MTV Video Music Awards.

Hilary Duff

La un an după nunta cu Mike Comrie, frumoasa cântăreaţă a anunţat că va deveni mămică.

Jennifer Garner

Se pare că Jennifer şi Ben Affleck îşi doresc cât mai mulţi copii. Actriţa este în prezent însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului.

Jessica Simpson

Vedeta în vârstă de 31 de ani este însărcinată pentru prima oară cu logodnicul său, Eric Johnson. Anunţul l-a făcut de Halloween.

Kery Russell

Actriţa în vârstă de 35 de ani urmează să devină mamă pentru a doua oară. Împreună cu soţul său, Shane Deary, Kery mai are un băieţel de 4 ani.

Kourtney Kardashian

Familia Kardashian urmează să se mărească cu încă un membru. Kourtney este însărcinată pentru a doua oară.

Maggie Gyllenhaal

Este deja mămica unei fetiţe superbe de 5 ani, iar acum actriţa urmează să-i dăruiască acesteia un frăţior sau o surioară.

Sarah Drew

 

Vedeta din "Grey's Anatomy" va deveni mămică în anul care vine.