Hollywood: 8 staruri internaţionale care s-au pozat alături de vedete din România

Pe cine îţi doreşti cel mai mult să întâlneşti? Un actor super sexy de la Hollywood sau o actriţă puternică, personalitate care ţi-a marcat copilăria? Sunt români care au ajuns în lumea lor, în lumea superstarurilor internaţionale. Iată cine cu cine s-a fotografiat!

La Toya Jackson, Prince, Paris, Blanket şi "Diva de la Izvorani"

De la fata simplă din Bacău, Monica Gabor a ajuns să se învârtă în cercuri înalte. Fosta doamnă Columbeanu a pozat recent alături de La Toya Jackson şi cei trei copii ai lui Michael Jackson.

Fotografiile au fost făcute la petrecerea organizată de Mr. Pink, partenerul Monicăi, pentru lansarea unei băuturi. Astfel, Prince, Paris, Blanket şi La Toya au pozat alături de Moni, în faţa ziariştilor, făcând-o pe Moni să petreacă cea mai importantă seară din viaţa ei. Mai mult, fosta doamnă Columbeanu l-a luat de mână pe Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson în timpul mini şedinţei foto.

Cătălin Botezatu, la braţ cu Lindsay Lohan

La petrecerea oferită de Mr. Pink, a fost nelipsit Cătălin Botezatu, care s-a lăsat fotografiat alături de actriţa Lindsay Lohan, iar pozele, bineînţeles, nu au fost păstrate doar pentru arhiva personală. "Dragii mei, iată că revin, aşa cum mi-aţi cerut, cu poze şi noutăţi. La Beverly Hills am petrecut nişte zile de vis, aşa cum sigur aţi văzut şi în poze. Am cunoscut şi am revăzut oameni deosebiţi, celebri prin munca şi pasiunea lor. Am luat masa cu Anastasia Soare, cu celebra Lindsay Lohan şi cu jucătorul de baschet Kobe Bryant, de la echipa LA Lakers. Monica şi Mr.Pink mi-au fost alături, bineînţeles, iar mie mi-a făcut plăcere să petrec zilele acestea în compania lor. Am savurat din plin fiecare clipă!", a scris Botezatu pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii în care apare alături de Lindsay Lohan şi LaToya Jackson.

Ion Ţiriac a avut ocazia s-o admire pe Nicole Scherzinger

În vara aceasta, Ion Ţiriac a asistat la cursa de Formula 1 de la Monaco, câştigată de Mark Webber. Omul de afaceri a fost surprins de paparazzi pe un iaht alături de cântăreaţa Nicole Scherzinger, iubita lui Lewis Hamilton. "Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l văd pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieşi de-acolo decât cu o bărcuţa. Era foarte multă presă cu o domnişoară bine făcută. Când a venit barca, am sărit toţi în barcă. Domnişoara m-a întrebat "domnule Ţiriac, nu rămâi la Formulă?". I-am spus că nu, că am avion. Zice: <<Aaa, ce păcat. >> Habar nu am cine e. Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arăta bine pe dinafară", a declarat Ţiriac despre întâlnirea cu celebra artistă pentru Pro TV.

Sophia Loren şi Andreea Marin la Marsilia

Invitată la Marsilia, la inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina, al cărui nume a fost inspirat de renumita Sophia Loren, Andreea Marin Bănică a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de legendara actriţă.

Vedeta a rămas impresionată de frumuseţea actriţei de 78 de ani: "Nu e nici o exagerare când spun că arată cu 25 de ani mai tânără. Este pur şi simplu de necrezut şi fascinant să o vezi faţa în faţă pe actriţa care a rămas o frumuseţe şi o prezenţă impunătoare, de parcă timpul nu a trecut pentru ea."

Gerard Butler, cucerit de frumuseţea româncei Mădălina Ghenea

Şi nu este singurul. Frumoasa Mădălina Ghenea face victime în rândul bărbaţilor de la Hollywood. După Leonardo DiCaprio şi Adrien Brody, Mădălina a trecut la braţul celui mai râvnit burlac, Gerard Butler. Zvonurile despre o posibilă relaţie au apărut în mai, când cei doi şi-au făcut apariţia pe covorul roşu de la Cannes. Se pare că, de atunci, celebrul actor nu a mai avut ochi pentru altă femeie.