Hollywood: 8 momente penibile din viaţa starletei Kim Kardashian

Vedeta americană demonstrează că nu ai nevoie de talent pentru a deveni celebră sau bogată. Nu e nici model, nici actriţă şi nici cântăreaţă. Cu toate acestea, este posesoarea unei averi fabuloase. La 33 de ani, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ajungând la milioane de dolari anual. Viaţa frumoasei vedete însă a fost presărată de momente ridicole care i-au crescut popularitatea. Iată câteva dintre ele!

Mariaj de 72 de zile

Înainte de nunta cu Kanye West, Kim a mai fost căsătorită de două ori, în 2000 cu producătorul muzical Damon Thomas şi în 2011 cu baschetbalistului Kris Humphries. Dacă primul mariaj a durat patru ani, cel de-al doilea a durat doar 72 de zile. Însă nu toată lumea a fost surprinsă la acel moment de divorţ. Presa de scandal a scris încă de la vestea logodnei celor doi că fastuoasa nuntă în valoare de 10 milioane de dolari este doar o strategie de marketing.

Film XXX

Celebritatea în cazul lui Kim a venit prin metode mai puţin "ortodoxe". Ca şi buna ei prietenă, Paris Hilton, bruneta de 1.59 metri a devenit faimoasă în anul 2007 datorită unei casete video în care apărea făcând sex cu partenerul ei de atunci, Ray J. Cele 15 minute de acţiune intensă i-au adus faimă şi mulţi bani brunetei. Au urmat lansări de linii de parfumuri, de magazine, carduri, reality-show-uri.

Debut dezastruos în actorie

Kim ar face orice pentru a ajunge în centrul atenţiei, iar asta a adus-o în lista actorilor din filmul Disaster Movie (2008). Aşa cum îi spune şi titlul, filmul s-a dovedit a fi un dezastru, criticii fiind nemiloşi.

Radiografie la... posterior

Deranjată de cei care o acuzau că posteriorul său a fost mărit de chirurgi cu ajutorul implanturilor, bruneta a vrut să demonstreze că este 100% naturală şi a făcut o radiografie. După e a obţinut dovada, Kim s-a aşezat lângă "poză" cu un zâmbet şi o atitudine care arată cât de mândră este de formele cu care a fost înzestrată.

Tratament de înfrumuseţare cu sânge

Kim Kardashian e în stare de orice pentru a avea tenul perfect. Starleta americană apelează des la tratamente cosmetice extreme. Anul trecut, vedeta a postat pe internet imagini în care apare plină de pete de sânge pe faţă, acesta fiind rezultatul unui tratament facial cel puţin neobişnuit pe care şi l-a aplicat pentru "arăta şi a se simţi mai tânără". În timpul procedurii, lui Kim i-a fost extras sânge din braţ şi introdus într-un aparat pentru eliminarea trombocitelor. Sângele a fost apoi introdus în pielea feţei cu ajutorul a nouă ace de acupunctură.

Şi-a încercat norocul şi în muzică

Regina reality show-urilor a cochetat şi cu muzica în urmă cu aproximativ 4 ani, când scotea pe piaţă piesa "Jam - Turn it Up", dar fără videoclip, fiind un eşec. În 2012, vedeta a făcut public şi clipul, în care Kim îşi arată faimoasele forme, reuşind să strângă peste 1 milion de vizualizări.

Kim a declarat pentru fani că piesa a fost făcută doar pentru distracţie şi că o parte din câştigurile obţinute din vânzarea ei va fi donată spitalului de copii St. Jude Children’s Research Hospital.

Bronz nereuşit

"M-am prăjit tare şi acum am nevoie de ajutor!", scria vedeta în 2009 pe blog, alături de o fotografie sugestivă. "Sunt în vacanţă, în Mexic, şi am adormit pe plajă. M-am înroşit pe tot corpul, iar faţa mea arată mai rău din cauza ochelarilor. N-o sa mai port niciodata ochelari în timp ce stau la plajă. Toata lumea râde de mine", a continuat Kim.

Acuzată că şi-a pensat fetiţa

Primele fotografii făcute publice cu fetiţa cuplului Kim Kardashia - Kanye West au făcut mare vâlvă. Mulți dintre cei care au văzut imaginile cu North au acuzat-o pe starletă că a început să-i aplice și fiicei trucurile ei de frumusețe. Pensarea sau epilarea cu ceară specială a sprâncenelor copiilor nu mai este de mult o premieră pentru vedetele din Statele Unite.