Hollywood: 8 dintre cele mai interesante transformări ale vedetelor din 2013

Beyonce a reuşit să-şi surprindă fanii în acest an cu o schimbare de look. Vedeta a renunţat la plete în favoarea unei tunsori bob. Însă Beyonce nu este singura care a experimentat un nou look. Vedetele au reuşit să ne surprindă în acest an cu schimbări frumoase, care au folosit drept sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre noi. Fie că şi-au modelat silueta, s-au tuns sau şi-au schimbat culoarea părului, divele de la Hollywood şi-au împrospătat look-ul anul acesta. Iată cele mai frumoase transformări!

Christina Aguilera

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a reuşit o transformare spectaculoasă de-a lungul anului 2013. Vedeta a reuşit să scape de kilogramele în plus şi acum se poate lăuda cu o siluetă perfectă.

Beyonce

a reuşit să-şi surprindă fanii în vara acestui an când a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu o nouă coafură. Vedeta de 31 de ani a renunţat la buclele voluminoase şi a adoptat un look mai simplu.

Selena Gomez

Pe măsură ce înaintează în vârstă, simpatica Selena Gomez devine din ce în ce mai elegantă. "Prima dată când am păşit pe covorul roşu purtam tenişi. Acum îmbrac Marchesa," a declarat cântăreaţa în vârstă de 21 de ani.

Kim Kardashian

În 2013, frumoasa Kim Kardashian a experimentat numeroase schimbări. De la femeia voluptoasă care cucerea prin ţinute sexy, la femeia însărcinată cu multe kilograme în plus şi, recent, la proaspăta mămică cu un corp tonifiat care atrage privirile bărbaţilor şi invidia reprezentantelor sexului frumos. În plus, vedeta a ales să-şi vopsească părul blond, schimbare ce o prinde de minune.

Jada Pinkett Smith

Soţia lui Will Smith a decis să se inspire de la coafura altor vedete mai tinere.

Pamela Anderson

Frumoasa blondă a decis că a venit timpul să renunţe la plete şi a optat pentru o tunsoare băieţească. S-a tuns scurt, iar noul look este unul tineresc şi foarte fresh.

Jennifer Hudson

Şi Jennifer Hudson a renunţat anul acesta la părul lung, în schimbul unei tunsori masculine dar sofisticate și elegante în același timp.

Jennifer Lawrence

Nu numai că s-a tuns, dar în acest an vedeta din "Hunger Games" şi-a îmbunătăţit şi stilul vestimentar. Actriţa a recunoscut că părul i se deteriorase după prea multe vopsiri și a fost nevoită să se tundă scurt, pentru a oferi părului posibilitatea de regenerare.