Hollywood: 8 cupluri sexy pe plajă. Will şi Jada Pinkett Smith au făcut furori

Vedetele adoră să fie fotografiate în costume de baie. Iar atunci când fotografii nu sunt pe urmele lor, celebrităţile folosesc telefonul propriu pentru a imortaliza momentele frumoase din vacanţe.Iată câteva dintre cuplurile celebre care fac senzaţie pe plajă.

Will şi Jada Pinkett Smith

Sunt căsătoriţi de 17 ani, au împreună doi copii şi se iubesc ca în prima zi. O demonstrează fotografiile surprinse luna aceasta în Hawaii care îi arată pe Will şi Jada sărutându-se ca doi adolescenţi.

Emma Watson şi Matt Janney

La scurt timp după despărţirea de Will Adamowicz, frumoasa actriţă şi-a făcut un nou iubit. Acesta este Matt Janney, un jucător de rugby din echipa Universității Oxford. Cuplul a fost fotografiat de paparazzi în timpul unei vacanțe pe care cei doi au petrecut-o în Caraibe la începutul acestui an.

Tom Brady şi Gisele Bundchen

Unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, Tom Brady şi Gisele Bundchen fac senzaţie cu fiecare apariţie. Cei doi au fost surprinşi în luna martie pe când se bucurau de o vacanţă binemeritată în Costa Rica.

Supermodelul şi jucătorul de fotbal american au o relaţie din 2006 şi s-au căsătorit în urmă cu cinci ani.

Hayden Panettiere şi Wladimir Klitschko

Actriţa Hayden Panettiere, în vârstă de 24 de ani, s-a logodit cu pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko în octombrie 2013, după o relaţie de patru ani. Hayden este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Kourtney Kardashian şi Scott Disick

Alături de cei doi copii, faimosul cuplu a fost surprins în timp ce se bucurau de o vacanţă pe o plajă din Mexico.

Leornardo DiCaprio şi Toni Garrn

Lupul de pe Wall Street s-a bucurat de o minivacanţă în Bora-Bora, alături de iubita lui, de 21 de ani, modelul Toni Garrn. Cei doi nu au avut parte de liniştea dorită, pentru că pe urmele lor au fost o serie de paparazzi.

Britney Spears şi David Lucado

Cântăreaţa nu-şi uită fanii nici atunci când este în vacanţă. Britney a făcut o fotografie de familie în timp ce se bucura de soarele din Hawaii în luna aprilie şi postat-o pe reţelele de socializare. "Aloha from Hawaii!" este mesajul transmis de vedetă fanilor.

Iggy Azalea şi Nick Young

Frumosul cuplu s-a lăsat fotografiat la începutul acestei luni în timp ce se bucura de o vacanţă la bordul unui yacht. Mai târziu, pozele au ajuns pe contul de Instagram al cântăreţei în vârstă de 24 de ani.