Hollywood: 7 vedete trecute de 50 de ani care arată la fel ca la 20

Nu este uşor să ai o vârstă de bunică şi să arăţi ca o adolescentă, dar nici imposibil. O demonstrează vedetele care, pe lângă sport şi alimentaţie sănătoasă, au alături specialişti care fac minuni cu bisturiul. Iată 7 exemple de femei care par că au dat timpul înapoi şi care arată la fel ca la 20 de ani.

Jane Fonda, strălucitoare la 74 de ani

A făcut senzaţie la Globurile de Aur din această lună şi a demonstrat că vârsta este doar o cifră. La 74 de ani, Jane arată mai bine decât multe dintre femeile care au jumătate din vârsta ei. Însă nu a fost uşor. Ea recunoaşte că a apelat la operaţii estetice pentru îndepărtarea ridurilor şi la injecţii cu botox. S-a documentat foarte mult pentru cărţile despre îngrijire şi sănătate şi dvd-urile cu atrenamente de aerobic şi fitness. După vârsta de 40 de ani, Jane a devenit foarte interesată să ajute femeile, să le ofere sfaturi de îngrijire, trucuri cosmetice, precum şi beneficiile practicării sportului.

Madonna, mai frumoasă ca oricând

Are 53 de ani şi pare că întinereşte cu fiecare zi ce trece. Nu sunt puţine operaţiile la care a apelat pentru a-şi menţine prospeţimea şi este cunoscut faptul că diva este o împătimită a exerciţiilor fizice, însă toate acestea par a fi dat rezultate. Madonna a atras toate privirile la Globurile de Aur şi a demonstrat că o divă moare frumoasă. Chiar dacă nu cu o frumuseţe naturală.

Helen Mirren, supersexy la 66 de ani

Apariţia sa de la Globurile de Aur a stârnit invidie în ochii multor vedete, cu mult mai tinere. Are nu mai puţin de 66 de ani şi este mândră de corpul său. Are şi motive. La 64 de ani, când majoritatea femeilor îşi cresc nepoţii, actriţa britanică a pozat dezbrăcată. Actriţa a declarat că se simte confortabil cu propriul corp şi nu ezită să tachineze publicul şi să flirteze cu acesta. "Eu sunt fata cea bună care şi-ar fi dorit să fie fata cea rea. Încă sunt fata cea bună care îşi doreşte să fie o fată rea. Însă nu aş fi reuşit niciodată în roluri de fată rea. Nu sunt o puritană şi nicio o moralistă, sunt, de fapt, prea laşă", a explicat Helen.

Tina Turner, o divă fără vârstă

Are 72 de ani şi silueta unei tinere de 30. E drept, chipul îi este brăzdat de câteva riduri fine, dar în rest Tina Turner arată impecabil. A adunat nu mai puţin de 8 premii Grammy şi milioane de fani. Cum reuşeşte să se păstreze în formă? "Nu mă abţin de la niciun aliment, dar când obţin rezultate negative mă opresc. Nu fac excese când vine vorba de dulciuri şi grăsimi," mărturisea vedeta într-un interviu. Din fericire, Tina este "atrasă" în special de alimentele sănătoase. "Mănânc de două ori pe zi şi asta pentru că dorm foarte mult. De exemplu, la micul dejun consum banane, kiwi, pepene galben şi pâine neagră nemţească."

Pe lângă faptul că urmează o dietă sănătoasă, vedeta se antrenează până la patru ore zilnic şi spune că nu poate cânta fără să danseze pe scenă, aşa că efortul depus are rolul de a-i menţine un tonus bun şi rezistenţă fizică. Adoră plimbările lungi, somnul liniştit de minimum 7 ore şi alimentele cât mai puţin preparate.

Cybill Shepherd, la fel de sexy ca în "Maddie and David"


La 61 de ani, Cybill este aceeaşi blondă sexy care ne cucerea în serialul Maddie and David în anii '80. Cybill admite că nu i-a fost uşor să se menţină sexy şi asta pentru că este gurmandă şi trebuie să ţină regimuri pentru a-şi păstra silueta.

Sigourney Weaver munceşte mult pentru a se menţine în formă


Are 62 de ani şi se poate lăuda cu un trup care stârneşte invidia şi colegelor sale de la Hollywood de 20 de ani. Însă, Regina Science Fiction-ului a muncit mult pentru a se păstra în formă. A meritat, nu?

Michele Phiffer nu crede în operaţiile estetice


La 53 de ani, actriţa arată la fel ca la 20. Şi-a impresionat fanii cât şi colegii de breaslă cu o apariţie extrem de sexy la Globurile de Aur. Ce face de arată atât de bine? "Mănânc bine, fac mişcare, dorm suficient şi sunt indulgentă cu mine", spune actriţa. Face jogging din când în când, drumeţii pe munte şi Pilates. Ce părere are frumoasa actriţă despre operaţiile estetice? "Poţi să-ţi faci câte doreşti, tot îmbătrâneşti", este de părere Michelle.