Hollywood: 7 vedete trecute de 40 de ani cu sâni ca la 20. Iată-le pe cele mai sexy!

Sunt trecute de prima tinereţe, unele dintre ele sunt mame sau soţii şi au cariere de succes. În plus, se pot lăuda cu multă frumuseţe, deşi nu 100% naturală, în multe dintre cazuri. Iată 7 vedete trecute de 40 de ani, dar cu trupuri de invidiat.

Monica Bellucci

E talentată şi extraordinar de frumoasă. În plus, duce o viaţă discretă departe de bârfe. Italianca de 47 de ani se poate lăuda cu o carieră de succes în actorie şi cu un trup la care multe dintre colegele sale de la Hollywood doar visează. Sânii naturali ai actriţei au putut fi admiraţi în nenumărate filme dar şi în pictoriale sexy, iar trecerea timpului nu pare să-i fi afectat deloc.

Catherine Zeta-Jones

La 42 de ani, actriţa deţine unii dintre cei mai frumoşi sâni de la Hollywood. Vedeta le face cu succes concurenţă mai tinerelor sale colege de breaslă. Catherine este conştientă de frumuseţea cu care a fost înzestrată şi nu se sfieşte să-şi arate trupul în costume de baie minuscule de fiecare dată când are ocazia, spre bucuria paparazzilor.

Salma Hayek

Actriţa de 45 de ani arată mai bine ca niciodată. O dovedesc imaginile surprinse la Festivalul de Cannes care s-a desfăşurat în urmă cu câteva zile. Celebră pentru formele ei voluptoase, diva reuşeşte să impresioneze cu fiecare apariţie în public.

Halle Berry

La 45 de ani, Halle Berry se poate declara o femeie împlinită. Este mamă, are o carieră de succes şi este într-o formă de zile mari. "A fi sexy reprezintă o stare de spirit şi un mod de viaţă", spune Halle. Dar în cazul actriţei se pare că şi genele au avut un rol important.

Jennifer Aniston

Este considerată drept una dintre cele mai sexy actriţe şi, la 43 de ani, Jenn se poate lăuda cu un trup de 20.

Jennifer Lopez

Are 42 de ani, este mamă pentru doi copii frumoşi, are o carieră de succes în muzică şi se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani. Ce altceva îşi poate dori de la viaţă?

Madonna

Are 53 de ani, dar nu-şi arată deloc vârsta. Nu sunt puţine operaţiile la care a apelat pentru a-şi menţine prospeţimea şi este cunoscut faptul că diva este o împătimită a exerciţiilor fizice, însă toate acestea par a fi dat rezultate.