Hollywood: 7 vedete surprinse cu posteriorul dezgolit. Vezi cine a gafat!

Jeanşii cu talie joasă sunt extrem de sexy, dar şi riscanţi. Există cel puţin un moment jenant în viaţa unei femei când, fără să vrea, a arătat mai mult decât trebuie. Însă unor astfel de situaţii cad victime şi bărbaţii. Iată 10 vedete care au fost surprinse cu posteriorul la vedere din cauza unei erori vestimentare.

Gerard Butler

Ţi-ai dorit să vezi ce ascund hainele unuia dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood? Acum ai ocazia. Nu într-un pictorial incendiar, aşa cum te-ai fi aşteptat, ci cu ajutorul paparazzilor care l-au surprins pe iubitul Mădălinei Ghenea cu posteriorul la vedere. Starul în vârstă de 43 de ani a fost surprins în timp ce se descălţa într-un aeroport.

Foto: Hepta

Sofia Vergara

La Gala Premiilor Emmy de anul trecut, actriţa în vârstă de 40 de ani a trecut printr-un moment neplăcut. Înainte de a urca pe scenă pentru a-şi primi premiul, rochia creată de celebrul Zuhair Murad pe care o purta vedeta a cedat şi i-a dezvelit rotunjimile care i-au adus titlul de cea mai dorită femeie din lume.

Jennifer Garner

Mamă a trei copii, simpatica actriţă în vârstă de 40 de ani se poate lăuda cu o siluetă perfectă. Şi pe ea au trădat-o jeanşii în numeroase situaţii când, preocupată cu îngrijirea copiilor, a uitat să acorde mai multă atenţie poziţiei şi ce dezvăluie aceasta.

Robbie Williams

Cântăreţul în vârstă de 39 de ani nu are degeaba o reputaţie de băiat rău. Aflat la premiile MTV, Robbie i-a şocat pe cei prezenţi când şi-a dat pantalonii jos.

Heidi Klum

Supermodelul de la Victoria's Secret se poate lăuda cu dimensiuni de vis. Mândră de silueta sa, vedeta în vârstă de 39 de ani nu evită să poarte rochii decoltate care, uneori, dezvelesc prea mult.

Kate Moss

La soare, pe plajă, relaxate, parcă nu ne mai pasă atât de mult cât lăsăm să se vadă. Nici Kate Moss nu a dat atât de multă importanţă goliciunii, aflată fiind pe un iaht în Ibiza alături de prieteni.

Eminem

Cântăreţul în vârstă de 40 de ani este celebru pentru excentricităţile de pe covorul roşu. Cu toate acestea, nu mică le-a fost surpriza când starul şi-a arătat posteriorul.