Hollywood: 7 vedete superstiţioase. Vezi ce fac pentru mai mult noroc!

Porţi un talisman care îţi aduce noroc sau faci parte dintre persoanele care se întorc din drum atunci când întâlnesc o pisică neagră? Ei bine, nu eşti singura. Milioane de persoane urmează diverse ritualuri pentru a aduce mai mult noroc în viaţa lor. Vedetele nu fac excepţie.

Jennifer Aniston


Frumoasa Jen călătoreşte în întreaga lume cu avionul, însă înainte de fiecare cursă, sunt anumiţi paşi pe care îi urmează cu stricteţe. "De fiecare dată când urc în avion, primul pas pe care îl fac trebuie neapărat făcut cu piciorul drept. Fac asta de când mă ştiu. Pentru noroc," povesteşte actriţa.

Richard Gere


Este cunoscut faptul că actorul este o persoană religioasă, însă puţini ştiu că Richard Gere este şi superstiţios. Vedeta cară peste tot câteva cristale care, susţine el, au puteri tămăduitoare şi aduc noroc.

Lady Gaga


Excentrica artistă are reguli stricte legate de sex. "Dacă nu faci sex cu cineva care ţine cu adevărat la tine sau te iubeşte, atunci îţi va afecta nivelul de energie pozitivă," spune Gaga.

Emma Roberts


Actriţa este cunoscută ca o persoană foarte superstiţioasă. Cel mai mult, Emma se teme să meargă pe sub scări şi susţine că nu a făcut asta niciodată.

Paris Hilton


Celebra blondă are două superstiţii: bate în lemn de fiecare dată când cineva spune ceva rău şi îşi pune câte o dorinţă la ora 11:11.

Missy Elliot


Pare una dintre cele mai dure vedete, care nu se sperie de nimeni şi nimic. Nu este deloc adevărat. Cântăreaţa se teme foarte mult de pisicile negre, iar când îi ies în cale, vedeta face cale-ntoarsă.

Cameron Diaz


Actriţa face parte cu siguranţă dintre cele mai superstiţioase vedete. Care sunt ritualurile aducătoare de noroc? Cameron nu se desparte niciodată de talismanul norocos primit în dar de la un prieten şi bate în lemn pentru a evita răul în viaţa sa.