Hollywood: 7 vedete supersexy cuplate cu parteneri urâţi

Dragostea este oarbă. Ne-o demonstrează zilnic cuplurile care ne ies în cale. De cate ori nu te-ai întrebat de ce un bărbat sau o femeie superbă este într-o relaţie cu un partener care, fizic, îţi pare urât? Şi de câte ori nu ţi-ai răspuns că motivul trebuie să fie legat de bani? Ei bine, banii nu reprezintă întotdeauna motivul unirii a doi parteneri fizic diferiţi. Iată câteva sex-simboluri care iubesc oameni neatrăgători.

Beyonce şi Jay-Z


Fac parte dintre cele mai longevive cupluri şi, nu demult, au devenit părinţii unei frumoase fetiţe. Cu toate că la capitolul frumuseţe cei doi nu se clasează pe acelaşi loc, Beyonce fiind înzestrată cu mai mult sex-appeal decât partenerul ei, nu putem să nu recunoaştem că, chiar ş-aşa, cei doi se potrivesc de minune.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas


Este una dintre cele mai frumoase şi devotate femei de la Hollywood care i-a stat alături soţului, Michael Douglas, la bine şi la rău. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 11 ani, au doi copii împreună şi formează un cuplu reuşit. Cu toate că actorul Michael Douglas este un bărbat sexy, trebuie să recunoaştem că Catherine îl depăşeşte cu mult când vine vorba de frumuseţe.

Sienna Miller şi Tom Sturridge


După relaţia cu năbădăi pe care a avut-o cu Jude Law, Sienna Miller a mers mai departe alături de un nou iubit. Sienna, o actriţa frumoasă, finuţă şi cochetă, l-a ales drept partener pe... Tom Sturridge. Crezi că se potrivesc?

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith


Este considerat unul dintre cele mai ciudata cupluri, dar au rezistat împreună în ciuda vorbelor rele. Pierce Brosnan este căsătorit de peste 10 ani cu fostul model Keely Shaye Smith care a depăşit de mult timp măsurile unui model. "Iubesc formele soţiei mele!" Aceasta este declaraţia făcută de fostul agent 007 menită pentru a închide gura celor care-i critică silueta femeii pe care o iubeşte.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness


El, unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Ea, o femeie obişnuită între două vârste, cu 13 ani mai mare decât el. Împreună formează un cuplu ciudat. Cu toate acestea, cei doi sunt căsătoriti de 15 ani.

Al Pacino şi Lucila Sola


Nu fac parte dintre cuplurile longevive, cei doi având doar câteva luni de ralaţie, însă cu siguranţa fac parte dintre cele mai ciudate. Motivul? El este trecut de 70 de ani, iar ea cu 40 de ani mai tânără.

Jon Bon Jovi şi Dorothea


Te-ai gândi că un rock star atât de sexy precum Bon Jovi este cuplat cu un supermodel. Ei bine, nu. Bon Jovi este împreună cu Dorothea încă din liceu şi au două decenii de căsnicie şi patru copii: Stephanie Rose, Jesse James, Jacob Hurley şi Romeo Jon.