Hollywood: 7 vedete supersexy care au fost la dezintoxicare. Cu ce vicii s-au luptat?

Abuzul de alcool sau de droguri, dependenţa de jocurile de noroc sau chiar de sex sunt câteva dintre problemele la care predispune celebritatea. Toate aceste vicii se pot trata în clinici specializate. Kate Moss, Demi Moore, Gerard Butler sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la ajutor specializat pentru a scăpa de dependenţe.

Kate Moss

Fotomodelul a fost numit "Kate Cocaine" de către presă don cauza problemelor pe care le-a avut cu cocaina. Din acest motiv, vedeta s-a internat, pentru o lună de zile, într-o clinică de dezintoxicare din Statele Unite, după scandalul provocat de fotografiile care o arătau prizând cocaină în urmă cu câţiva ani. "Cred că e timpul să-mi pun viaţa în ordine, nu mai sunt o tânără nebună. Vreau să-mi schimb stilul de viaţă. Am prea multe vicii, sunt prea multe droguri şi alcool în viaţa mea. Gata, a venit vremea unei schimbări" declara Kate într-un interviu.

Celebrul model britanic a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.Este cunoscută pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul ei de viaţă petrecăreţ.

Demi Moore

Actriţa a trecut printr-o perioadă grea după despărţirea de soţul ei, Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr. Vedeta în vârstă de 49 de ani a petrecut două luni la un centru de dezintoxicare. Considerată de mulţi anorexica, Demi Moore a abuzat în ultimul an de băuturile alcoolice, dar şi de anumite calmante. După ce a părăsit clinica de dezintoxicare, ea a plecat în vacanţă în insulele Caicos pentru a se relaxa. Acum Demi pare că şi-a revenit şi a lăsat în spate toate problemele care i-au umbrit viaţa în ultima perioadă.

Demi Moore şi actorul Ashton Kutcher au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. Relaţia dintre Moore şi Kutcher a cunoscut momente tulburi din septembrie anul trecut, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu actorul, într-un weekend petrecut de el în acest oraş.

Steven Tyler

Solistul s-a luptat o perioadă îndelungată cu dependenţa de calmante şi somnifere. Vedeta a ajuns în vara lui 2008 într-o clinică de dezintoxicare din California pentru tratament. Deşi iniţial artistul declarase că s-a internat din cauza unei răni la picior, Steven Tyler a mărturisit apoi că se luptă cu dependenţa de somnifere şi calmante. Totul pare să fi pornit de la medicamentele prescrise după operaţiile foarte dureroase pe care le-a suferit la picioare.

Gerard Butler

Deşi nu pare deloc un om slab care ar cădea pradă viciilor, Gerard Butler a avut şi el nevoie de ajutor pentru a scăpa de dependenţe. Actorul a stat internat trei săptămâni într-o clinică californiană de dezintoxicare, pentru a scăpa de depedendenţa de calmante. Presa americană susţine că actorul scoţian ar fi avut probleme şi cu drogurile.

Problemele lui Gerard Butler cu drogurile s-au acutizat după ce aceasta a muncit din greu la filmările pentru "300", în 2006, când a fost suprasolicitat din cauza scenelor de luptă şi a armurilor grele folosite şi a încercat să faacă faţă presiunii folosind analgezice, însă a pierdut controlul asupra depedendenţei sale.

Kelly Osbourne

Artista a ajuns în numeroase rânduri la clinicile de dezintoxicare şi asta din cauza dependenţei de calmante pe care o avea. "Odată ce ai devenit dependent, întotdeauna vei fi un dependent. Eu mă gândesc la calmante în fiecare zi. Cei care spun că nu se mai gândesc la medicamente sunt nişte mincinoşi care probabil încă le folosesc", declara vedeta într-un interviu pentru revista Stylist. Cântăreaţa a devenit dependentă de calmante de la vârsta de doar 17 ani.

Eminem

Cântăreţul a mărturisit că ajunsese să ia până la 20 de pilule de Vicodin, Ambien, Valium sau Metadonă pe zi. Din acest motiv, Eminem a fost internat într-o clinică de dezintoxicare. Însă, din cauza unei răni la genunchi, care necesita operaţie, artistul a cedat din nou dependenţei. Din fericire, Eminem a reuşit să depăşească acea perioadă.

Lindsay Lohan

Este mai mult la închisoare decât în libertate din cauza alcoolului şi a drogurilor. A jurat de zeci de ori că spune "NU" acestor vicii. Actriţa a urmat mai multe cure de dezintoxicare şi a fost prinsă de multe ori conducând în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor.