Hollywood: 7 vedete supersexy care au făcut striptis în filme. Vezi care sunt!

Cine nu îşi aminteşte de prestaţia lui Demi Moore în filmul "Striptease"? Sau de scena de striptis a lui Lindsay Lohan? Sunt frumoase, talentate şi au acceptat să danseze la bară. Însă, doar în filme. Iată 7 dintre actriţele care au acceptat să filmeze scene de striptis.

Demi Moore

Actriţa a primit 12.5 milioane de dolari pentru rolul din "Striptease" (1996). Şi nu degeaba. Demi Moore a interpretat memorabil rolul, pentru care a vizitat mai multe cluburi de noapte. În ciuda celor 34 de ani pe care îi avea în timpul filmărilor, Demi a arătat ca o tânără de 20 de ani şi s-a mişcat ca o profesionistă.

Lindsay Lohan

Deşi filmul "I Know Who Killed Me" (2007) nu a fost un succes, scena de striptis a actriţei a fost de neuitat. Lindsay Lohan a declarat că pregătirile pentru rol nu au fost deloc uşoare, iar bara de striptis a lăsat numeroase vânătăi pe trupul actriţei.

Jamie Lee Curtis

În "True Lies" (1994), actriţa şi-a surprins fanii interpretând o scenă de striptis. Vedeta a dat dovadă de senzualitate şi mult sex-appeal.

Marisa Tomei

Marisa Tomei a facut şi ea striptis în "The Wrestler" (2008). Rolul a avut un adevărat succes, primind şi o nominalizare la Oscar. Actriţa a interpretat rolul unei dansatoare pe nume Cassidy.

Jessica Biel

Nici Jessica Biel nu s-a descurcat prost la bară în filmul "Powder Blue" (2009). Actriţa a jucat rolul unei dansatoare obligate să se dezbrace pentru a strânge banii necesari îngrijirii fiului ei bolnav. Deşi vedeta a declarat ulterior că regretă scena de striptis şi că s-a simţit ruşinată când a văzut-o, pentru rol, actriţa a primit doar laude.

Jessica Alba

În "Sin City" (2005), Jessica Alba a interpretat rolul unei dansatoare la bară, Nancy Callahan. Filmul a avut un surprinzător succes, cu încasări de 158,78 de milioane de dolari.

Natalie Portman

Deşi în prezent este mămică şi are o imagine de fată cuminte, Natalie a acceptat şi ea să se dezbrace pentru un film. În 2004 actriţa a jucat rolul unei stripteuze care l-a atras pe Clive Owen în "Closer".